Grønn frisør, Hårpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Skjønnhet, Vinter

Husk å pleie håret ditt i vinter

sunt hår

Når årstidene forandres merkes det ofte godt på hud og hår. Tørr, gusten hud og slitent, frizzy hår er noe vi gjerne forbinder med vinteren, og nå er den plutselig kommet tilbake igjen! Det er viktig å gi manken pleien den fortjener så den holder seg frisk og fin – spesielt for de med langt hår er det viktig å huske på at håret som utgjør lengdene dine gjerne kan være håret du har og har hatt i mange år – det vokser tross alt bare 12 cm i året.

Nøkkelen til et godt hår ligger i gode produkter og en sunn livsstil. Det viktigste av alt er at du spiser næringsrik mat og unngår for mye stress – det er noe en uansett bør prioritere. Men ofte kan håret trenge en liten boost utenfra også. Hos Green Spirit får du økologiske hårprodukter.

circle_firstrange_EN

Sunn hodebunn med god shampo

Håret kommer fra hodebunnen, derfor bør vi og bry oss om hodebunnen. Å rense godt slik at alt som legger seg og tetter til her blir borte er viktig. Visste du at ved å være dårlig til å vaske håret og bruke mye hodeplagg kan du gi bedre utgangspunkt for håravfall senere i livet? Så vask hodebunnen godt – gjerne to ganger med shampo. Økologisk shampo sørger for at du unngår giftstoffer og kjemikalier i kontakt med huden.

Friske lengder med pleiende balsam

Å bruke balsam er viktig for å lukke skjellaget og gi håret pleie etter vasken. Å bare bruke shampo kan tross alt tørke det ut! Kjemisk skadet hår (bleking, farging, permanent) trenger proteiner for å styrkes, mens hår som er tørt av vær, styling og mekanisk skade trenger fuktighet. Det er uansett bra med en god kombinasjon av disse.

Leave-in

Å tilføre håret det lille ekstra med et leave-in-produkt er gunstig. For eksempel – du bruker shampo og balsam for å gi volum til tynt og fint hår, men fordi håret ditt er tidligere behandlet med bleking trenger det proteiner. Du føler de mest pleiende produktene gjør håret ditt tungt og flatt, så du ønsker å bruke de lette volumproduktene. Da kan du for eksempel bruke en proteinspray for å gi håret en liten boost av ekstra proteiner etter hårvasken.

Dypere pleie

En gang i uka kan det lønne seg med en hårkur til håret. En rik og pleiende kur gjør underverker, og du kan også benytte deg av naturens goder. Kokosolje er helt rent og naturlig, men gir fantastisk friskt og sunt hår. Bruk det som en behandling før hårvasken. Fordel det i hele håret og la det virke en stund, gjerne over natten før du vasker håret med shampo og balsam.

Husk også å stusse tuppene regelmessig!

Less is More økologisk hårpleie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.