Helse, Kosthold, Livsstil, Oppskrifter, Vegansk, Vegetar

Oppskrift på ingefærshots

Ingefærroten har mange helsebringende effekter for oss. Den skal hjelpe mot forkjølelse, influensa, kvalme og med sine betennelsesdempende effekter skal den hjelpe mot giktsmerter. Den er også rik på vitaminer og mineraler. Å lage ingefærshots er en perfekt måte å få i seg ingefær på! Blitt litt syk nå i vinterkulden? Da er dette perfekt for deg nå.

Du trenger:

  • Ingefær
  • Sitron
  • Kaldt vann
  • Evt. eplejuice
  • Stavmikser
  • Sil og bolle

Start med å skrelle ingefæren, og ha i en bolle. Tilsett vann så det dekker ingefæren. Skvis saften fra en sitron i. Bruk stavmikseren, og blend til du får en masse. Herfra kan du velge hvor mye mer vann du vil tilsette avhengig av smaken – det blir ganske sterkt, så du kan fint bruke litt. Når du har fått passelig mengde, siler du vekk massen slik at du bare får igjen ren saft. Man kan tilsette eplejuice i denne blandingen for å bedre smaken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.