Bli bevisst, Bøker, Hva er grønt?, Naturlig, Øko i Media

Grønn og Skjønn i bokform

Nå har også boken kommet, som skal vise deg veien mot et grønnere, men stadig like skjønt liv. Boken har den samme tittelen som bloggen vår, nemlig «Grønn og skjønn». Originaltittelen på boken er Gorgeously Green og er skrevet av Sophie Uliano med forord av selveste Julia Roberts. Boken er oversatt og bearbeidet for norske forhold av Tone Skårdal Tobiasson, og Vibeke Klemetsen har bidratt med forord.

«Er du forvirret av alle rådene du hører og ser om hvordan bli grønn? Har du lyst til å bli mer miljøvennlige, men du aner ikke hvor du skal begynne? Nå er alt du trenger å vite om din grønne livsstil samlet i den boken. Her får du informasjon om miljøvennlige løsninger på alt innen skjønnhet, stil, hjem, mat, trening, reise og hage. Og det er både lett og moro å begynne. Få vite hvordan du kan gjøre skjønnhetspleien din mer miljøvennlige og hjemmet giftfritt. Lær å shoppe uten dårlig samvittighet og bli sunn og sprek på grønt vis. Få inspirasjon til å gjøre kjøkkenet ditt grønnere og få oppskriften på verdens beste økosnacks.»

Vi i Grønn og Skjønn har lest boken og vi vil selvfølgelig dele kunnskapen med dere lesere i bloggen. Men kjøp gjerne boken slik at du kan lese den på stranden i sommer. Koster 349 kr på Cappelen Damm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Grønn og Skjønn i bokform

  1. Endelig kom den på norsk!
    Jeg har lest den orginale utallige ganger. Den er super som oppslagsverk, og jeg klarer ikke å låne den bort. Anbefales på det varmeste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.