Bli bevisst, For kvinner, Kjendis, Livsstil, Skjønnhet, Velvære

Cameron Diaz – et flott forbilde!

Cameron Diaz (37) går hardt ut mot sine opererte filmstjernekolleger, dette kan vi i dag lese på VG Nett.

– Vi er så besatt på å holde oss unge, at vi glemmer det vakre med visdommen som kommer med alder. (…) Å bli eldre er en del av livet, og jeg føler meg bedre i dag enn da jeg var yngre fordi jeg er klokere og har fått større innsikt. Det viktigste er å være lykkelig der du er og leve opp til ditt fulle potensial.

En god livsstil er viktig for Cameron Diaz. – For meg er det å spise godt og trene mye, ha evnen til å gledes og ikke minst omgi seg med kjærlighet. Hun har også tidligere uttalt at hun gleder seg over rynkene sine, i følge VG Nett.

Det er ikke bare dette som gjør Cameron Diaz til et godt forbilde for mange. Hun er også en ekte miljøheltinne, og er svært bevisst på hva hun gjør. Bare les vårt tidligere innlegg om henne her!

Bilde: VG Nett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Cameron Diaz – et flott forbilde!

  1. ehh.. hun er vel ikke akkurat noe forbilde.. hvis du ikke liker at hun røyker weed jevnlig da.
    Straks hun ikke får noen roller lenger, så tenker jeg hun legger seg under kniven som alle de andre skuespillerne..

  2. Obs: Vi setter pris på sakelige kommentarer her i bloggen. Dersom du foretrekker å være anonym – har du kanskje heller ikke noe hold i det du har å si?

  3. Jeg er jo selvsagt enig med henne i det hun sier… men hun innrømmer jo at hun selv ser bedre ut og føler seg bedre nå enn da hun var yngre.

    Hun er heldig i så måte, de aller færreste blir vakrere med rynker og man kan jo spørre seg selv om hun hadde sagt det samme om hun ikke hadde sett så fantastisk ut som hun faktisk gjør 🙂

  4. Ja, hun er vakker og har en fantask utstråling! Jeg mener at det å ha god selvtillit, glimt i øyet, det å utstråle positivitet er en vesentlig faktor for å være vakker. Som hun sier kommer mye av denne visdommen med årene og det er nok derfor hun føler seg bedre nå 🙂

  5. Så lenge hun har bra kropp så er hun bra forbilde av å ikke operere. Hun har ingen grunn til å gjøre det og derfor kan hun være et godt forbilde. Mange "stygge" som får et mye bedre selvbilde og et mye bedre liv av å operere. Ja til fornuftige operasjoner sier jeg heller.

  6. Mange som tror de får bedre selvbilde med operasjon. Operasjon er ikke alltid den beste løsningen. Det å jobbe med seg selv og sitt indre kan gjøre nderverker! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.