Arrangement, Design, Fair Trade, Klær, Mote, Økologisk

Økomoteshow

Oikos – økologisk Norge inviterer til Økomoeshow. På listen over designere ser vi bl.a Leila Hafzi, iiS, Sungifu og Carma! «Klærne vi har på oss har en historie, det er bare ikke alle historiene som er like gode. – Hjertelig velkommen til visning av klær med gode historier og engasjerte mennesker!»

Moteshowet finner sted i Oslo, 7. September og starter med intimkonsert med Christel Alsos. På podiet kan man se økomote av Leila Hafzi, iiS, Green Square, Veronica Glitsch, Camilla Bruerberg, Nonamimosa, Icily, Marc O’Polo, Norrøna, Bergans, Fairplay design, Friends Fairtrade , Granit, Carma, Sungifu og Pierre Robert. Som modeller stiller bl.a. Shabana Rehman, Yngvar Andersen, Helene Rask og andre flotte mennesker med engasjement for økologi.

Har du tenkt deg dit bør du melde deg på raskt, følg denne linken for mer info!

Bilde: Leila Hafzi på Oslo Fashion Week, lånt fra minmote.no

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Økomoteshow

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.