Design, Hus og hjem, Interiør, Miljøvern, Resirkulert

Med fokus på resirkulering

Ikea-katalogen for 2011 ble lansert i går og VG Nett skriver at det lanseres en rekke interiørløsninger for resirkulering av plast- og matavfall. Både serien Retur og Dimpa (bildet) er designet spesielt for dette!

Er du flink til å resirkulere avfall?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Med fokus på resirkulering

  1. Jeg resirkulerer plast, papir, metall og glass – men skulle gjerne hatt egen dunk for matavfall også. Jeg drømmer om å lage kompost når vi en gang kjøper hus/leilighet, selv om det er omtrent det ekleste jeg vet 😉

  2. Jeg prøver så godt jeg kan, vi har egentlig ikke noe valg i og med at vanlig søppel blir henetet 3.hver uke. Så for å få plass MÅ vi resirkulere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.