Green Spirit, Hårpleie, Hårstyling, Kjendis, Less is More, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Skjønnhet, Velvære

Snikgløtt #2 – Kjendisfavoritt!

Om ikke lenge lanserer vi den nye økologiske profesjonelle hårserien med det klingende navnet LESS IS MORE! Frem mot lansering vil vi gi dere innblikk i de nye øko-produktene som vil være tilgjengelige hos Green Spirit. Dagens snikgløtt er kjendisfavoritten LINDEGLANS!

Stjerner som Sienna Miller har lagt sin elsk på dette vidundelige produktet. «Dette økologiske hårpleieproduktet dufter rett og slett fantastisk – man kan lukte renheten!» Og bare sjekk det flotte håret hennes da!

LESS IS MORE – LINDEGLANS
Profesjonell økologisk finish med pleiende egenskaper.
To-fase glansspray for utjevning av krusete og skadet hår. Sprayen er mykgjørende og bidrar til å redusere tørrhet, fargefalming og UV-skader. Den rene økologiske anti-age glansformelen består av økologisk lindeblad, cistusekstrakt, hvetekimolje og macrolobaolje, som er rik på mektige lipider og antioksidanter. Produktet er komplettert med den mest elegante aromaen av lindeblomstvann og de reneste essensielle oljer av petitgrain bigarade og douglas fir.

Du bruker den slik: Spray forsiktig over din ferdige frisyre – hårspisser eller hele lengder – for å lage en strålende finish og myk fordeling. Rist godt før bruk!

Noe for deg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Snikgløtt #2 – Kjendisfavoritt!

  1. Så fint – denne er veldig populær! 🙂
    Ja, det er flere hårkurer i denne serien så de kan vi presentere i Snikgløtt #3! Følg med! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.