Uncategorized

Ny Grønn & Skjønn skribent!

Vi har gleden av å presentere vår andre nye Grønn & Skjønn skribent, som fremover skal bidra med inspirerende artikler her i bloggen. Ta vel i mot Linn Jeanette Heggland!

Dette skriver hun om seg selv:

«Mitt navn er Linn Jeanette og jeg er en 24 år gammel alenemor. Jeg er utdannet hudterapeut og har en del års praksiserfaring, men for tiden jobber jeg på et miljøsertifisert pukkverk som resepsjonist. I tillegg til dette så har jeg et stort ønske om å fordype meg innenfor kostholdslære. Jeg har en enorm interesse for alt som omfatter kosthold og helse pga økende helseproblemer blant folk. Selv har jeg god erfaring med kostholdsomlegging i forbindelse med matintoleranser.

Jeg prøver å leve i «ett med naturen, og ikke imot den» som jeg liker å definere det å ha en økologisk livsstil. De fleste av oss må innrømme at skjønnhet og velvære er noe som opptar oss på forskjellig plan. Selv ønsker jeg å se flott ut, være sunn og frisk.

I løpet av de siste 3 årene så har jeg gått fra å føle meg som en gusten, slapp person med dårlig allmenntilstand, til å bli en opplagt, glødende person med en god allmenntilstand. Og det beste av alt er at det bare blir bedre og bedre. Alt dette takket være små endringer i min hverdag som gir store forskjeller. Det er rett og slett fantastisk og må virkelig oppleves!

Vi ser frem til å lese mer fra deg! Legg igjen en kommentar og ønsk Linn Jeanette hjertelig velkommen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Ny Grønn & Skjønn skribent!

 1. Hei Linn Jeanette. Jeg gleder meg til å få tips om kosthold og hvordan jeg kan få mer energi og glød. Velkommen som ny forfatter hos Grønn & Skjønn!

 2. Takk for det:) Jeg gleder meg enormt til å dele mine kunnskaper og erfaringer med dere.
  Ikke vær redd for å komme med forslag om hva dere vil jeg skal skrive om.

 3. Hei Linn J. Heggland,
  Du skriver pent. Det er fint om du skriver om hudprodukter ( fuktighetskrem, massasjeolje og … med lavest innhold av kjemikalier og minst bieffekter.
  Hvilke produkter bruker du selv?

  Hilsen

  Saraan 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.