Bak kulissene, Design, Green Spirit, Øko i Media, Økologisk

Total Blogg Makeover

Kjære grønne & skjønne lesere, velkommen til vår nye blogg!

 

Endelig kan vi slippe nyheten som vi har jobbet med den siste tiden. Her har vi mye nytt, men fremdeles mye av det samme gamle. Her er en liten oversikt over nyhetene!

Nytt domene

Vi har droppet blogspot og heter nå www.gronnogskjonn.com
Det betyr at om du linker til bloggen vår er det flott om du endrer adressen til den nye.

Nytt design

Vi har endret header og oppsett, men har bevart mye av de samme fargene. Har du innspill på hva som kan gjøre designet enda bedre vil vi gjerne høre det!

NYHET! Ping

Vi har fått pingfunksjon! Nå har du mulighet å vise dine blogginnlegg på forsiden hos Grønn & Skjønn! Ping dine innlegg og få mulighet til å bli sett av flere. Vi trekker ut de innleggene som vi synes passer inn i vårt grønne & skjønne konsept, og publiserer de på forsiden i høyre kolonne med link videre til dine blogginnlegg. 

Bevisste bloggere

Vi har fått nytt ikon/bilde for bevisste bloggere. Så er du allerede med som bevisst blogger ber vi deg om å bytte bildet og linke til den nye bloggens infoside om Bevisste Bloggere. Mer info om dette finner du her. Vi kommer som ellers til å trekke ut én bevisst blogger, men nå hver måned, som vil få ekstra oppmerksomhet i Grønn & Skjønn bloggen!

NYHET! Nyhetsbrev

Ønsker du å få grønne og skjønne nyheter til din mail? Hold deg oppdatert og få muligheten til å motta eksklusive tilbud ved å melde deg på nyhetsbrevet! Se i kolonnen til høyre. 

Vinn produkter

Under ”konkurranser” i menyen finner du de konkurranser vi har til en hver tid. Vi har to faste konkurranser hvor du har mulighet til å vinne produkter / gavekort hver måned. Den ene er gjennom å bli kåret til månedens leser ved aktivt å kommentere innlegg. Det andre er ved å sende oss produktomtaler av produkter fra Green Spirit og derigjennom få lodd til månedens trekning.

NYHET! Produktomtaler
Vi ønsker å samle tilbakemeldinger, erfaringer og opplevelser som dere har med våre økologiske produkter. Dette for at flere kan dra nytte av disse. Har du testet et produkt eller flere fra vårt sortiment vil vi veldig gjerne høre hva du synes!

Håper dere liker fornyelsen! Kom gjerne med tilbakemelding om hva dere synes og eventuelt hva som kan bli enda bedre.

.

Vi har forresten presentert bloggen  på Bloggurat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Total Blogg Makeover

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.