Alternativ til, Bli bevisst, Dyreforsøk, Dyrevelferd, Økologisk, Rengjøring

Alternativ til Omo og Blenda

Disse merkene tester etter all sannsynlighet på dyr i følge Dyrevernalliansen. De er heller ikke særlig økologiske. Men her er et alternativ:

Ecover flytende tøyvask gir gode resultater selv på lave temperaturer. Vaskemiddelet er egnet for både hvit- og kulørt vask, og inneholder ingen kunstige kjemikalier eller optiske blekemidler.
Ecover er 100% biologisk nedbrytbart og flasken kan resirkuleres. Produktet er ikke testet på dyr. Det finnes dessuten en egen variant som egner seg for ull- og finvask. Et Grønnere Hjem har et godt utvalg i sin nettbutikk!

Andre grønne alternativer er Sonett vaskemiddel og vaskenøtter. Men sistnevnte kom heller dårlig ut i en forbrukertest, hvor rent vann ga bedre resultat.

Hva bruker du til klesvasken?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “Alternativ til Omo og Blenda

  1. Har veldig lyst å prøve den der! Bruker mye ecover ellers her i huset. Oppvaskmiddel, gulvvask og badspray. Men vi har snille svigers som stadig fyller på med omo hos oss, så er ikke så lett å få brukt opp, hehe. Men en dag, DA! 🙂

  2. Jeg må bare tipse om et annet miljø- og helsevennlig produkt som er helt fantastisk. Miljøvask heter det, og består av en genial liten nettingpose med vaskekuler inni. Du legger bare posen inn sammen med klærne og lar den være der under hele vaskeprosessen. Når kulene begynner å bli oppbrukt kan du bare etterfylle, men jeg tror jeg kun har fylt på to-tre ganger siden jeg kjøpte Miljøvask for 3 år siden!

  3. Jeg har så lyst til å prøve denne! Minusen er at koster for mye for en liten student sin lommebok =(

    Når jeg begynner å få litt bedre råd så skal jeg så absolutt bytte! Ingen tvil om det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.