Anti-age, Hårpleie, Hudpleie, Kroppspleie, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc, Velvære

Snikgløtt #2 – Terre d’Oc Økologisk Hudpleie

I en serie “snikgløtt” innlegg her i bloggen vil vi presentere flere av vårens produktnyheter hos Green Spirit! Produktene vil bli tilgjengelig hos Green Spirit i løpet av våren.

Her skal vi ta for oss to produkter som har hentet sin inspirasjon fra marokkanske kvinners skjønnhetshemmeligheter. I det Marokkanske skjønnhetsritualet hammam er velvære og skjønnhet en sann livskunst. I disse produktene har arganoljen, også kalt «gullet fra Marokko», en sentral rolle.

Arganoljen kommer fra frukten på Argantreet (Argania spinosa) , som kun vokser i Marokko. I dag er dette treet truet av forørkning, og har derfor blitt erklært verneverdig på UNESCOs verdensarvliste. Frukten på dette treet har et veldig hardt skall med en eller flere kjerner, hvor den dyrebare oljen utvinnes fra.

Oljen har alltid vært brukt av berbiske stammer i tradisjonell medisin for å beskytte og ta vare på huden, til babymassasje samt i matlagning. Marokkanske kvinner har videreført sine skjønnhetshemmeligheter fra generasjon til generasjon og disse oppskriftene stammer fra tradisjonell medisin, ved bruk av  lokale ressurser som er Marokkos naturlige rikdom: argan, jasmin, oliven, ghassoul, henna, mandel, appelsinblomst.

Produktene har fokus på ren økologisk kvalitet, Fair Trade råvarer og et unikt og innovativt design. Vi har stor glede av å presentere:

 

Terre d’Oc Argan Pure Argan Oil

 

Terre d’Oc Argan Pure Argan Oil er 100% ren jomfruolje fra økologiske og ubehandlede kjerner, fremstilt ved hjelp av kaldpressing. Arganolje er spesielt rik på essensielle fettsyrer som regenererer og revitaliserer huden. Dette komplette multiproduktet kan brukes for pleie av ansikt, hår, kropp og negler. Arganolje passer til sensitiv hud og er ideell for gravide.

 

Skjønnhetstips:

Varm noen dråper i hendene og påfør med en lett massasje på renset og tørr hud, på ansikt, hals og kroppen. Kan brukes som en intensiv behandling på ansikt og hals på grunn av dens revitaliserende og anti-age egenskaper. Brukes også for å berike din dagkrem.

Anbefalt for daglig bruk på sprø negler. Marokkanske kvinner dypper sine negler i en spesiell blanding bestående av halvparten sitronjuice og halvparten arganolje, og lar det virke i 15 minutter én gang per uke.

For å nære og revitalisere tørt eller farget hår, bland et par dråper med din shampoo. Ideell for å beskytte håret fra dehydrering på grunn av saltvann og klorvann.  

 • Uten parfyme
 • Uten konservering
 • Passer alle hudtyper
 • Økologisk sertifisert av Ecocert
 • 100% Fair Trade
 • 100% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk
 • Innhold: 50ml
 • Pris: kr 229,-

Du har kanskje allerede hørt om marokkansk olje (arganolje), og hvor effektiv og fantastisk den er for både hår og hud? Den er spesielt populær blant en rekke kjendiser og anbefales bl.a av kjendisstylisten Jan Thomas. Han benytter den for å preppe håret før styling. Det man bør være bevisst på er at mange av disse oljene også inneholder mineraloljer og syntetiske fargestoffer. Sjekk ingredienslisten eller velg denne rene oljen fra Terre d’Oc som er 100% økologisk og Fair Trade.

  

Terre d’Oc Argan Anti-ageing Night Face Cream

 

Denne regenererende nattkremen består av arganolje og fikenkaktus, og er beriket med anti-age aktive ingredienser som glatter ut huden og reduserer aldringstegn. Våkne opp med en myk, glatt og strålende hud.

Skjønnhetstips: Påfør om kvelden, masser kremen lett inn på renset ansikt og hals.

 • Påvist anit-age effekt
 • Dermatologisk testet
 • Uten konservering
 • 100% naturlige duftstoffer
 • Passer alle hudtyper
 • Økologisk sertifisert av Ecocert
 • 100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse
 • 70% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk
 • Innhold: 50ml
 • Pris: kr 349,-

Sammen med dagkrem og elixir fra samme serie, samt den rene arganoljen nevnt over har du en komplett hudpleiebehandling som bekjemper aldring av huden, mild nok og passer alle hudtyper.

  

Noe for deg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “Snikgløtt #2 – Terre d’Oc Økologisk Hudpleie

 1. Gleder meg veldig til å prøve disse produktene! Er kjempespent på de nye produktene som kommer i nettbutikken.

 2. Så flott, er spent på dei nye produkta! Håpar dei kjem snart! 🙂 Arganolje er bra, og endeleg får ein kjøpt den økologisk utan at den er blanda med andre oljer, det skjer ein del, derfor er den også billegare.
  Glad for denne marokkanske serien!! Er marokkaner sjølv, derfor er det ekstra gøy:)

 3. Hei! Lurte på hvor man fikk kjøpt det?
  – Har en frisørsalong som har arganolje, og jeg fikk det i dag da jeg klippet håret. Ble veldig nysjgerrig på det, kan man jo si.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.