Arrangement, Bak kulissene, Green Spirit, Kosmetikk, Økologisk, Videoklipp

Direkte fra The Beauty Week i Paris

I dag åpnes dørene til Europas største beautymesse for de neste dagene. Dette er årets store begivenhet innen skjønnhetsindustrien. Og som dere Facebook-likere allerede vet – Green Spirit er på plass i Paris hvor resten av bransjen er samlet. For det er her det skjer!

Det er her vi finner nyhetene og det er her vi møter leverandørene våre. Denne gangen møter vi nært sagt samtlige; Less is More teamet deltar med stand på det store showet, Tomvital (tomtomBABY & tomtomMAMA) tar turen fra Tyskland for å møte oss, og Laboratoire Odysud med merkevaren Acorelle er på plass. Vi har dessuten booket møte med produsent av et nytt spennende merke. De kom vi i kontakt med på fjorårets arrangement hvor de vant en rekke priser for sine innovative produkter. Vi gleder oss masse og ikke minst oppdage det nyeste av det nye innen kosmetikkverdenen! Og vi skal selvsagt se etter produkter som dere savner i sortimentet vårt.

Her, en liten stemningsrapport fra i fjor:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Direkte fra The Beauty Week i Paris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.