Green Spirit, Hudpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Terre d'Oc, Velvære

Hot Spring Flower Purifying Face Mask

Ønsker du å skjemme bort deg og huden din skikkelig, så følg med her!

En dyprensende og detoksifiserende peelingsmaske som mykgjør, beroliger og bringer glød til huden. Huden blir polert til perfeksjon med rispulver. Masser litt av peelingmasken lett over hele ansiktet med sirkelbevegelser, og unngå øyeområdet. La deretter masken virke på huden i fem minutter før du skyller av med lunkent vann.

Saltkrystaller, såkalt Hot Spring Flower, er proppfull av gode sporstoffer og mineraler (jern, magnesium, sink, germanium, kalium, kalsium, sulfater, fosfater etc.) som remineraliserer huden. Masken inneholder dessuten soya yoghurt pulver som er rik på fettsyrer og melkesyrer, som stimulerer og beskytter hudcellene, samt mykgjør og beroliger huden. Wakame tang virker aktivt anti-forurensende på huden.

Dette er altså en 2 i 1 aniktsmaske og peeling. Døde hudceller og urenheter blir skrubbet og renset bort og huden blir jevn med en strålende glød. Den delikate og pudrede duften fra plommeblomst gjør denne skjønnhetsgesten til en sann nytelse!

Hot Spring Flower Purifying Face Mask fra terre d’Oc er inspirert av Japanske skjønnhetshemmeligheter, er økologisk sertifisert av Ecocert, er vegansk, består av fair trade råvarer, er dermatologisk testet og har en delikat og pudret duft – 100% naturlig!

Alt i alt en nydelig maske som skjemmer både bort deg og huden din! Du finner den hos Green Spirit til kr 229,-.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Hot Spring Flower Purifying Face Mask

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.