Acorelle, Hårfjerning, Kroppspleie, Nyhet, Økologisk, Produkttips

Mer nytt fra Acorelle!

I forrige uke lanserte vi Acorelle sine økologiske dusjsåper, nå er det tid for lansering av enda flere supre økologiske hårfjerningsprodukter fra samme merke!

Vi har denne høsten gleden av å presentere flere herlige nyheter fra Acorelle. I forrige uke avduket vi de økologiske dusjsåpene i duftene R of Rose, White Orchid og Tea Garden, og i dag presenterer vi tre nye økologiske hårfjerningsprodukter hos Green Spirit!

Acorelle Oriental Wax for ansikt, med ylang ylang og sukkerrør, er produktet du bruker ved fjerning av hår og dun i ansiktet og på små områder. Den er mild og skånsom, enkel i bruk og ikke minst effektiv!

Vi har også fått inn kaldvoksstrips som er klare til bruk! Acorelle Hair Removal Strips kommer i to utgaver, en for kropp og en for armhuler og bikinilinje. Det som skiller disse to er størrelsen på stripsene. Stripsene er økologiske og hypoallergene, og raske og effektive å bruke.

Vi er veldig stolte over å kunne tilby de aller første kaldvoksstripsene på markedet som er 100% naturlige og økologiske!

For mer info, klikk inn på linkene over!

Liker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Mer nytt fra Acorelle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.