Green Spirit, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Slik legger du øyesminke m/ tre-tone-teknikk!

Når man sminker øynene, jobber man som regel med minst 2 skygger. En mer avansert metode er å bruke det vi kaller tre-tone-teknikk, hvor man jobber med tre uilke fargetoner. En lys, en mellomskygge og en mørk øyenskygge.

Først legges en base på hele øyelokket, for eksempel en concealer for bedre feste. Deretter legges en lys skygge på nesten hele øyelokket, opp til globalen og inn mot øyekroken. Her egner Terre d’Oc Powder Eye Shadow beige nacré Natara 502 eller Terre d’Oc Compact Eye Shadow nacre Meknès 404 seg godt.

Mellomskyggen skal ligge i ytterkant i en slags c-form. Den duses opp mot øyebenet med en q-tip eller en ren pensel. Det er mange fine mellomtoner fra Terre d’Oc, f.eks Terre d’Oc Powder Eye Shadow cuivre irisé Kanpur 504, Terre d’Oc Powder Eye Shadow gris céladon Goa 506, Terre d’Oc Powder Eye Shadow terre lumière Jaipur 503, Terre d’Oc Compact Eye Shadow gris Tighza 403, Terre d’Oc Compact Eye Shadow marron Teloue 405.

Den mørke øyenskyggen skal ligge helt i ytterkant først og fremst i globalen, men kan også legges som en liten c-form. Skyggene skal skli i hverandre slik at det blir fine overganger. Softe overganger er også viktig i ytterkant av skyggene. Ønsker du en sort nyanse så gå for Terre d’Oc Powder Eye Shadow noir éclat Almora 505, eller velg denne Terre d’Oc Powder Eye Shadow terre fumée Agra 501 om du ønsker en mørkebrun farge. Avslutt med en god økologisk mascara!

Gode pensler er viktig for et godt resultat, så invester i minst tre pensler for å legge en flott øyesminke.  Du trenger en stor, en litt mindre og en pensel som er god til å duse overgangene med. Bruk den store penselen til å legge på lokket, mens du bruker den smale under øyet og i globalen. Klapp skyggen på lokket med mange små trykk, og påfør i flere omganger med ny skygge.

Håper at dere har fikk noen lærerike tips og husk at øvelse gjør mester!

Av makeupartist Tone Merethe Aleksandersen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Slik legger du øyesminke m/ tre-tone-teknikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.