Green Spirit, Hudpleie, Nyhet, Økologisk, Pomarium, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Skjønnhet

Nyhet fra Pomarium

Denne julen lanserte Pomarium et nytt fantastisk må-ha produkt. Og vi er veldig glade for å kunne presentere nyheten som allerede nå er å finne i nettbutikken Green Spirt!

Pomarium Micellar Cleansing Water

Dette produktet har allerede blitt et av våre favoritter som brukes hver eneste dag. Det er et 3 i 1 produkt som skånsomt renser, fjerner sminke og toner huden. Det er altså et universalrensemiddel som gjør renserutinen unna i en fei. Fukt en bomullspad med produktet og rens ansikt, øyne, lepper og hals. Gjenta til bomullspaden er ren, og du skal ikke skylle av.

I tillegg så dufter produktet helt fantastisk! Har dere testet andre produkter fra Pomariums epleserie? Dette produktet er minst like delikat og velduftende. Vi elsker det!

Pomarium Micellar Cleansing Water

Pomarium Micellar Cleansing Water, som produktet heter, er beriket med eplevann utvunnet fra eplets fruktkjerne. Det er spesielt rikt på vitaminer, mineraler og sporstoffer. I tillegg får huden din en boost av ekte naturlig hyaluronsyre når du bruker dette produktet. Et fantastisk økologisk renseprodukt som passer til alle hudtyper og er helt fri for syntetiske giftstoffer à la parabener, mineraloljer, SLS etc.

Pomarium Micellar Cleansing Water er tatt varmt i mot hos oss! Les mer om produktet her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.