Bli bevisst, Farlig kjemi, Forskning, Helse, Interiør, Kjemikalier i hverdagen, Klær, Miljøvern, Samfunnsansvar, Sertifisering

Rapport Skitne Klær

rapport skitne klær

Vi kom over en interessant rapport som omhandler tekstilindustrien, samfunnsansvar, helse og miljø. Her kan dere kan lese om miljøbevissthet hos leverandører og forhandlere av tekstiler på det norske markedet og tekstilskandaler, vi kan lære om hvilke tekstilfibre som er mest miljøvennlige og få introduksjon til miljømerkeordninger for tekstiler. Mye interessant lesestoff for dere som ønsker å bli mer bevisst på å bruke miljøvennlige klær bl.a. Rapporten er vel og merke fra 2008, men mye av informasjonen er fortsatt like aktuelt. Klikk deg inn her for å lese!

Er du opptatt av å velge miljøvennlige tekstiler? Hva er i såfall din motivasjon?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Rapport Skitne Klær

  1. Eg har akkurat byrja å tenke miljø når det gjeld kjøp av nye klede. Vanlegvis er eg ein stor fan av gjenbruk og arv av klede, særlig til småen. No har eg byrja å forberede klede til nestemann som er på veg, og vel økologisk ull hovudsakeleg.

    Takk for link til rapport, den skal eg lese!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.