Acorelle, Green Spirit, Hårfjerning, Kroppspleie, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Sommer

NYHET: Rask, enkel og effektiv hårfjerning!

Acorelle Roll On Wax

Vi har gleden av å bringe denne fantastiske hårfjerningsnyheten fra Acorelle ut til dere. Mange av dere kjenner kanskje allerede til de milde og effektive hårfjerningvoksene fra Acorelle? Denne nyheten kommer med roll on applikator som gjør påføringen utrolig enkel!

Voksen har den samme milde formlen som de andre orientalske voksene fra Acorelle. De er 100% naturlig og sertifisert økologisk av Ecocert. Dette gjør at også dere med sensitiv hud kan benytte dere av disse ultramilde voksene, som gir et hårfritt resultat i hele tre til fire uker. Skjønt ikke sant?

Akkurat nå får du en GRATIS refill når du kjøper roll-on-nyheten som kun koster 149kr! Les mer om produktet her hos Green Spirit. Og her på denne linken kan dere se alle produktene i Acorelles hårfjerningskategori hvor dere finner flere vokser og andre produkter som anbefales etter hårfjerningen for et optimalt og langvarig resultat.

Har du testet Acorelles hårfjerningsvokser før?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.