Green Spirit, Hjemmespa, Økologisk, Skjønnhet, Velvære

Hjemmespa i helgen

Hva er vel ikke bedre enn å skjemme seg litt ekstra bort på fridagene sine? Sove litt lengre, gjøre yoga, gå en tur ute i det fri og ikke minst nyte herlig hjemmespa med masker og skrubber – alt som føles bra og både pleier det indre og ytre velværet. Her er noen tips:
.
  • Vask håret og masser inn en god hårkur tilpasset ditt hår og din hodebunn. Masser hodebunnen og la alle spenninger slippe. Ta på en badehette og surr et varm håndkle rundt og la kuren virke i anbefalt tid.
  • Rens huden og legg så på en ansiktsmaske tilpasset din hudtype. Legg agurkskiver på øynene og la ansiktsmasken virke i angitt tid.
  • Skrubb hele kroppen med en god bodyskrubb eller en hampvott slik at døde hudceller løsner og ny frisk babyhud kommer frem. Skrubb alltid mot hjertet, altså oppover langs beina og i sirkelbevegelser. Dette gjør godt for lymfesystemet og blodsirkulasjonen.
  • Har du badekar, tapp i passe temperert vann og ha i din favorittolje. Nyt badet med en god bok, god musikk eller meditasjon.
  • Frisk opp føttene! Ta et fotbad tilsatt litt fotsalt eller olje og la føttene hvile til huden er myk. Skrubb bort hard og sprukken hud under fotsålen. Klipp neglene, smør så inn en oppfriskende og mykgjørende fotgel eller krem.
  • Smør hele kroppen inn med en pleiende og mykjørende olje eller bodybutter. Er du heldig og har noen som kan smøre deg inn og i tillegg gi deg en god massasje – nyt det!
  • Ansiktsmassasje! Masser ansiktet med et serum eller ansiktsolje. Dette vil øke sirkulasjonen og gi glød til huden. Ta så på din økologiske ansiktskrem.
  • Bort med hårene! Voks legger, bikinilinje og armhuler. Med voks varer resultatet mye lengre. Har du testet økologisk voks før?
Ikke glem viktigheten av å velge rene økologiske produkter på hud, hår og kropp!
.
Herlige økologiske produkter til ditt
eget hjemmespa finner du hos Green Spirit!
.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.