Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Økologisk, Produktanbefalinger, Skjønnhet, Terre d'Oc

Slik bekjemper du frizzy hår!

Frizzy hår forekommer ofte hos de med tørt og skadet hår, og spesielt når det er fuktig vær. Og for de med krøller er frusete hår et velkjent problem. Frizzy hår kan også være resultat av at håret har blitt farget ofte, er blitt overeksponert for sol, blitt gredd når det er vått og ikke minst ved overbruk av sterke stylingprodukter. Dehydrering er en annen grunn til frizzy hår.

Frizzy hår er vanskelig å håndtere og gjør det vansklelig å style. Håret ser dessuten tørt og matt ut. Uansett hva som er årsaken, kan vi ikke benekte at frizzy hår er med på å ødelegge looken fullstendig. Men du skal vite at det finnes løsninger som bekjemper problemet. Du kan temme frizz og statisk hår med enkle grep – og få et sunt og vakkert hår.

Her er tipsene:

1. Bruk hårpleieprodukter tilplasset ditt hår. Har du tørt hår gå for Less is More Mallowsmooth Shampoo & Conditioner, har du fargebehandlet og skadet hår gå for Less is More Lindengloss Shampoo & Conditioner. Bruk gjerne også et leave-in produkt som intensiverer hårpleien.

2. Unngå sterke shampoer og stylingprodukter som stripper håret for fuktighet. Less is More er fri for bl.a sulfater og parfyme, de er milde og selv stylingproduktene i denne serien er med på å pleie håret.

3. Reduser bruken av stylingjern og hårføner, og benytt alltid varmebeskttende produkter før slik bruk. Alle Less is More leave-in produkter gir naturlig varmebeskyttelse.

4. Etter hårvask, unngå å frottere håret. Klem i stedet håret tørt med håndkleet.

5. Unngå å gre håret når det er vått, det er mye skjørere i våt tilstand. Hvis du absolutt må, bruk en grovkammet børste eller bare fingrene.

6. Gi håret en dyptvirkende oljebehandling med Less is More Rose Serum eller Terre d’Oc Pure Argan Oil. Fordel oljen i håret og la virke så lenge som mulig, gjerne over natten. Dette er meget effektivt og gir næring i dybden samt reparerer skadet hår. Disse oljene kan også brukes som styling, men bruk kun litt ytterst i hårspissene.

7. Det finnes mange gode produkter for å style «bort» frizzy hår. Less is More Lindengloss Finishing Spray reparerer, glatter ut og temmer frusete og statisk hår, samtidig som det tilfører glans. Denne er fin til fargebehandlet og skadet hår. Har du tørt hår og/eller krøller er Less is More Flower Whip en god og nærende stylingkrem som forhindrer frizz, og skaper definisjon. Bruk stylingproduktene alene eller sammen med et leave-in pleieprodukt.

Ha en god hårdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Slik bekjemper du frizzy hår!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.