Anti-age, Behandling, Forskning, Gode råvarer, Hudpleie, Innholdsstoffer, Kosmetikk, Økologisk, Skjønnhet

Gerdenia stamceller – revolusjonerende innen økologisk hudpleie!

Dere har kanskje hørt om stamceller i forbindelse med avansert medisinsk behandling av sykdommer. Stamceller er også benyttet i avansert og aktiv hudpleie. Og endelig ser vi denne revolusjonerende teknologien også i økologisk hudpleie.

Naturlig plantekjemi

I økologisk hudpleie benyttes det vegetabilske stamceller, altså celler fra planter, og ikke dyr. Vegetabilske stamceller er ”hjertet” til den levende plante og gir svært virkningsfull hudpleie. De er utvunnet fra selve plantens hjerte med den mest avanserte bioteknologi.

Men hva gjør stamceller til en så virkningsfull hudpleieingrediens?

Stamceller er uspesialiserte celler, uten en definert funksjon. Takket være denne karakteristiske egenskapen, er de i stand til å potensielt utvikle alle typer celler i kroppsvevet.

Cellene i kroppen vår, vil over tid senke sine regenererende og reparerende funksjoner. De vegetabilske stamcellene aktiverer deling og proliferasjon av nye celler, og dermed stimulere produksjon av stoffer som er essensielle for strukturen av huden. Disse egenskapene gjør de ekstremt effektive i all kosmetikk og rynkereparerende hudpleie.

Vi har sett nærmere på stamceller fra Gardenia Jasminoides-planten, en ny sveitsisk ingrediens som ble oppdaget av bioteknologi. Denne vegetabilske stamcellen er bevist å være svært effektivt for å øke syntesen av ny collagen, og redusere tap av dermal struktur.

Gardenia Jasminoides
Gardenia Jasminoides

Når huden aldres, degraderes kollagennivået som fremskynter rynker og svekker huden. Videre bidrar en rekke eksterne faktorer, som for eksempel UV-eksponering, røyking, forurensning, frie radikaler og betennelse, til kollagendegradering ved å aktivere kolagenase. Det endelige resultatet er tap av hudens elastisitet, tone og andre klassiske aldringstegn slik som linjer og rynker.

Gardenia jasminoides stamceller har tre unike evner i forhold til kollagenet i huden:

  • Øker kollagensyntese (optimaliserer cellefornyelsen)
  • Reduserer kollagendegradering (beskytter kollagenet)
  • Hemmer kollagenase (hemmer nedbrytning av celler)

Så ønsker du den nyeste teknologien innen økologisk anti-aldring hudpleie, se etter økologisk sertifiserte hudpleieprodukter med gardenia stamceller! Følg med, så kommer vi snart med noen konkrete produkttips.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.