Anti-age, Gode råvarer, Green Spirit, Hudpleie, Mille Ulivi, Naturmiddel, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Skjønnhet

Serumet som garanterer resultater!

Økologisk hudpleie har kommet langt når det gjelder effektive og aktive produkter. I denne sammenheng er Mille Ulivi en serie det er verdt å legge merke til.

Gardenia stamceller, økologisk jomfru olivenolje, vegetabilsk hyaluronsyre, acaiolje, timianekstrakt og vegetabilsk kollagen er noen av de aktive ingrediensene som du finner i Mille Ulivi Intensive Serum, serumet som gir deg synlig forbedring av aldringstegn allerede etter den første behandlingen (vanligvis 14 dager). Det beste av alt er at produktet er økologisk, og helt fritt for syntetisk kjemi, animalske ingredienser og dyreforsøk.

Mille Ulivi Intensive Serum

 

Men hvordan er dette egentlig mulig?

De naturlige, aktive ingrediensene i produktet har på hver sin kant egenskaper som jobber på lag med huden. Gardenia stamceller, som du kan lese mye mer om her, stimulerer reproduksjonen av nye celler. Og hyaluronsyre «fyller» opp fine linjer som den fuktbomben den er. Vegetabilsk kollagen er også med på å «pumpe» fukt i huden slik at aldringstegn slik som linjer og rynker blir mindre synlige. Dermed gjør synergieffekten av alle disse altive ingrediensene det til at huden blir ny, frisk og regenerert.

Enda bedre resultater får du ved å kombinere Mille Ulivi Intensive Serum med bruk av dag og natt krem fra Mille Ulivi over tid, her er det alternative kremer for ulike hudtyper og behov. Og har du begynnende linjer omkring øyne og munn, er Eye Contour Creme et produkt som jobber spesifikt med dette området som er spesielt sensitivt og trenger skånsom pleie.

Sammen med rensemelk og ansiktstoner, som også inneholder aktive gardenia stamceller, får du med Mille Ulivi en komplett hudpleieserie hvor det å bevare huden ung og frisk står i sentrum. Les mer om Mille Ulivi her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.