Dyrevelferd, Klima, Samfunnsansvar

Støtt truede dyr – Start din egen juleaksjon!

WWF juleaksjon

Nå har du sjansen til å gjøre en ekstra innsats for verdens truede dyr!

Dette gjør du ved å lage din egen digitale innsamling og du kan engasjere kolleger, venner og familie i kampen mot handelen som dreper. Når du oppretter en innsamling, får du din egen digitale innsamlingsbøsse som du kan sende videre, enten via e-post, Facebook eller andre sosiale medier. Les mer på WWF sine nettsider.

Gjennom WWF kan du også gi julegaver med mening! Du får et gavebevis som symboliserer din støtte i arbeidet med å ta vare på truede arter og økosystemer, bremse klimaendringene og bringe naturen tilbake i balanse. Les mer om dette her!

Har du noen gang gitt eller fått denne type gave?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.