Økologisk, Prakisk tips, Produkttips, Skjønnhet

Ukens skjønnhetstips #2: Sterke negler!

I ukene fremover vil vi komme med enkle og virkningsfulle skjønnhetstips som vil minne deg på ulike hverdagsritualer for en sunn og vakker hud og et flott hår. Dette er skjønnhetstips du sikkert kjenner til fra før, men som kan være vanskelig å huske på å benytte seg av i hverdagen. Dette blir altså korte og konsise inspirasjoninnlegg med fokus på skjønnhet og velvære i hverdagen!

Håper dere lesere vil dele deres tanker og erfaringer rundt de forskjellige tipsene ved å bidra i kommentarfeltet nedenfor!

Sterke negler

I dagens skjønhetstips vil vi tipse om en liten detalj, som kan gjøre førsteinntrykket av deg til en helt annen!

Ukens skjønnhetstips #2: Pleie som styrker neglene
.

Hendene dine kan raskt gi et dårlig førsteinntrykk, spesielt om neglene er frynsete og i dårlig stand. Sliter du med at neglene dine er sprø, skjøre, at de brekker og fliser seg opp? Ja, da bør du lese videre. Dagens skjønnhetstips er inspirert av en skjønnhetshemmelighet som orientalske kvinner benytter seg av jevnlig for å bevare sunne og sterke negler:

Bland like deler sitronsaft og arganolje i en liten skål og dypp neglene i 15 minutter. Denne behandlingen er suveren når du ser favorittprogrammet ditt på TV’n eller når du tar en time-out på sofaen. Behandlingen vil både styrke og beskytte neglene dine!

Bruk ren, økologisk arganolje til å smøre neglene dine med daglig, og du vil opprettholde den gode effekten mellom behandlingene. Vi anbefaler Terre d’Oc Argan Pure Argan Oil som er spesielt skånsomt fremstilt slik at alle næringsstoffene er inntakte. Les mer om denne oljen her.

Terre d'Oc Argan Pure Argan Oil 50ml
Hvordan ser neglene dine ut akkurat nå?

Hvor ofte pleier du neglene dine?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.