Green Spirit, Grønn frisør, Hårpleie, Hårstyling, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet

Volumnyhet fra LESS IS MORE

Klar for å starte det nye året med litt ekstra volum? Less is More ønsker alle et riktig godt nytt HÅR og lanserer volumsprayen ANGELROOT VOLUME SPRAY!

Volum

Less is More Angelroot Volume Spray er en økologisk fønespray som gir maksimalt volum og fylde, den virker antistatisk, aktiveres med varme og den passer til alle hårtyper!

Det geniale med dette produktet er at det klarer å løfte håret ved røttene og gi volum kun ved bruk av helt naturlige og økologiske planteråvarer, og helt uten bruk av syntetisk kjemi! De aktive ingrediensene er utvunnet fra bl.a økologisk rørsukker, agaveinulin og østerriksk skogshonning som både pleier hår og hodebunn og tilfører volum.

Angelroot Volume Spray
Slik gjør du det: Fordel sprayen jevnt ved røttene i håndkletørt hår før føning. Løft hårrøttene med en børste, og føn håret tørt. Volumsprayen aktiveres først med varmen fra hårføneren. Tilpass mengde spray etter hårets lengde og tykkelse. Man kan også jobbe inn ANGELROOT VOLUME SPRAY som hårlakk i fuktig eller tørt hår for å skape form og definisjon.

Frisørens stylingtips: Vi du gjøre som proffene, kan du skape et mykt volum ved å fordele ANGELROOT VOLUME SPRAY ved hårrøttene og CHITINSPRAY i lengdene. Håret fønes på vanlig måte med en stor, flat børste. For et kraftig volum, bruk ANGELROOT VOLUME SPRAY som en finishingspray ved å spraye det i tørt hår mens håret fønes.

Produktet får du kjøpt hos Green Spirit og hos utvalgte forhandlere til kr 250,-.

Var dette godt nytt for deg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Volumnyhet fra LESS IS MORE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.