Hudpleie, Makeup, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc

Arganfeber

Arganolje

Ren, ubehandlet arganolje har aldri vært mer i vinden, og terre d’Oc sin ekstraordinære 100% økologiske arganolje får stadig flere faste brukere. Men arganolje er også en kjærkommen ingrediens i veldig mange produkter. Bare se her:

Ønsker du deg en fuktighetskrem med arganolje, finnes det mange alternativer. Acorelles hudpleieserie, Youth Protector, benytter arganolje i både dagkremer, nattkrem, serum og øyeserum. Terre d’Oc benytter arganolje i denne fantastiske elixiren samt i denne regenererende fuktighetskremen. Secret Salve fra samme merke inneholder i tillegg til en lang rekke ultrapleiende ingredenser også ren, økologisk arganolje.

Vi finner også såper beriket med arganolje. Vi har f.eks dette såpestykket og sort såpe fra terre d’Oc. Ellers kan kroppen pleies med arganholdige oljer og buttere. Prøv f.eks terre d’Oc sin Argan Body Butter og Argan Sublime Dry Oil. Begge dufter himmelsk! Fra Acorelle kan vi anbefale Silky Oil og Glittering Dry Oil, begge med økologisk arganolje.

Økologisk arganolje har også funnet veien til sminkeverdenen. Terre d’Oc sine leppestifter, lipglosser og øyenskygger er beriket med denne gulloljen. Tenkt deg, her får du både pleie og makeup i ett og samme produkt!

Arganolje er som dere skjønner en kjærkommen ingrediens i kosmetikk. Les mer om arganolje her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.