Fotpleie, Green Spirit, Økologisk, Prakisk tips, Produkttips, Sommer, tomtomBABY & tomtomMAMA, Velvære

Få slanke sommerbein

– Slik unngår du at de hovner opp

 

Det beste rådet mot hovne føtter og hender er å være i aktivitet. Reis deg opp og gå eller løp en tur, gjør sirkelbevegelser med hendene og føttene, og rør på kroppen så mye du kan. Når du bruker musklene, bidrar de til å presse væsken tilbake i blodbanen, slik at hevelsene forsvinner eller ikke dukker opp i det hele tatt.

Avkjøling hjelper også, det får blodkarene til å trekke seg sammen. Ta en dukkert i sjøen, vannet eller bassenget, eller plask bare litt kaldt vann på kroppen. Begynn lengst fra hjertet, f.eks. fra tærne og opp langs lårene. Er du på farten og befinner deg langt fra vannkilder, kan du prøve kjølende gel eller spray.

På varme dager utvides blodkarene, og væske siver fra blodbanen og ut i vevet. Hvis du sitter stille i timevis, er det lett å hovne opp i hender, føtter og bein. Lær deg å unngå plager ved hjelp av bevegelse, vann eller kjølende gel.

Økologisk produkttips: tomtomMAMA Fot & Beingel kjøler og lindrer tunge, slitne føtter og bein. Ideell for gravide! Koster 199kr hos Green Sprit og utvalgte forhandlere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Få slanke sommerbein

  1. […] Det beste rådet mot hovne føtter og hender er å være i aktivitet. Reis deg opp og gå eller løp en tur, gjør sirkelbevegelser med hendene og føttene, og rør på kroppen så mye du kan. Når du bruker musklene, bidrar de Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.