Behandling, Green Spirit, Hudpleie, Økologisk, S5

S5 er nå kommet til Norge!

S5 er nå kommet til Norge!

Endelig så er den engelske serien, S5 på plass i butikkhyllene her i Norge, og første utsalgssted er den helgrønne parfymerinettbutikken Green Spirit. Sliter du med hudproblemer slik som akne, pigmentflekker, arr, rocea eller overfølsom hud, da bør du ta en nærmere titt på denne medisinske hudpleieserien, som er den første i sitt slag som er øko-sertifisert. Her finner du nemlig skreddersydde behandlinger til en eller flere hudlidelser.

Nå kjører Green Spirit kampanje hvor du får med en gratis 15ml S5 VITALITY MASK på kjøpet ved kjøpe av minst to produkter fra serien. Så nå er det bare å gå en fantastisk sommer i møte med en ung, sunn og frisk hud! Vi liker!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.