Hudpleie, Livsstil, Økologisk, Produkttips

«Når sommer går over til høst» hudpleietips!

Sommeren er nesten over og for mange har hverdagen startet for fullt med skole eller jobb. Dette er en tid hvor man bør forberede huden på sesongendring. Sommeren kan være røff med huden, spesielt hvis du har vært mye i vannet. Mellom klor i bassenget og saltvann fra havet kan huden miste sin glans. Nå som været begynner å endre seg fra sommer til høst, vil huden trenger mer fuktighet for å takle den kjølige sesongen.

høsthud2

Høsttips for huden

 

Tips 1: Eksfoliering eller peeling gir huden din en sunn glød ved å fjerne døde hudceller. Økologisk produkttips: Pomarium Delicious Regenerating Scrub.

Tips 2: Fukt! Nå som været blir kaldere, vil huden trenger mer fuktighet. Etter dusjen er den beste tiden for påføring av fuktighetskrem, det forhindrer tap av fukt samtidig som huden absorberer kremen bedre. Bruk gjerne et serum under din ansiktskrem for å forsterke virkningen. Sørg for at du også bruke en god krem om natten som kan reparere og helbrede huden mens du sover. Du må kanskje bytte til et enda mer nærende produkt etter hvert som været blir kjøligere.

Tips 3: Øyepleie. Sommeren kan gjøre alvorlig skade på den tynne og følsomme huden rundt øynene. Som været blir kjøligere, kan linjer og rynker fremkomme mer tydelig. Bruk alltid et godt øyeprodukt to ganger om dagen: Et produkt som gjør det mulig å fylle ut rynker og reparere på cellenivå er nøkkelen til å forbedre det skjøre vevet omkring øynene.

Tips 4: Fyll på innenfra. Pass på å å drikke nok vann, å få i deg gode oljer samt å spise anitoksidant-holdige matvarer. Dette tilfører fukt fra innsiden, samt god smøring og det virker antialdrende på huden.

Tips 5: Detox. En flott tid å rense er i mellom sesongene. Kroppen er mer åpen for endring og slipper ut toksiner lettere. For detox av huden kan du bruke denne masken fra S5 Cosmeceuticals. Økologisk produkttips: S5 Resilience Mask.

S5 Resilience mask

Se linkene over i artikkelen for tips om gode økologiske produkter.

Med dette ønsker vi dere en god avslutning på sommeren!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.