Behandling, Forhandlere

Organica

bilde (2)

Norges nye økologiske velværesenter, Organica, åpnet sine dører på Nordstrand denne måneden! Vi var med på Grand Opening for å se de fantastiske lokalene og høre mer om tilbudet av behandlinger og kurs. Begeistrende og beundringsverdig synes vi!

Bilde1

Gründerne Camilla Williams og Mette Hegseth satset kun på øverste hylle da de skulle velge lokaler, produkter og tilbud til storsatsningen, Organica, Norges kanskje største økologiske helse -og skjønnhetsklinikk. «Vi er en helhetlig helse-og skjønnhetsklinikk med fokus på indre og ytre skjønnhet. Vi tilbyr kun økologiske produkter, deriblant terre d’Oc og ECO minerals.» forteller de entusiastisk.

10983394_826134634113216_7167036542037935304_n

«Videre tilbyr vi behandlinger innen hudpleie, massasje, soneterapi, fotterapi, voksing,  samt kostveiledning, coaching og reiki.  Vi har kurs i ernæring, detox jucing og avspenning/meditasjon. Biopaten i teamet vårt analyserer levende blod, og tilpasser vitaminer og mineraler samt kostholdseveiledning i samarbeid med vår ernæringsterapeut. Vi tilbyr dessuten bedriftsmassasje, noe som har god effekt på trivsel på arbeidsplassen og reduserer sykefravær.» forteller Williams og Hegseth.

10268586_772129169513763_283625751242160878_n

Vi i Grønn & Skjønn ønsker Organica hjertelig velkommen med sin økologiske storsatsing!
Organica finner dere i Munkerudtunet 8, 1164 Oslo. Mer info finner dere her på nettsidene deres. Ikke glem å følge Organica på Facebook!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Organica

  1. […] Gründerne Camilla Williams og Mette Hegseth satset kun på øverste hylle da de skulle velge lokaler, produkter og tilbud til storsatsningen, Organica, Norges kanskje største økologiske helse -og skjønnhetsklinikk. «Vi er en helhetlig helse-og skjønnhetsklinikk Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.