Acorelle, Alphanova, Helse, Økologisk, Produkttips, Solbeskyttelse, Sommer, Spørsmål/Svar

Er økologisk solkrem like trygg som apotekets?

Vi fikk et spørsmål angående økologisk solkrem! «Selv om solkremen er økologisk er den like trygg som de som selges på apotek?»  

Svar: Økologisk solkrem skal på samme linje som apotekenes solkremer og butikkenes solkremer overholde standarden til regelverket i Norge. Det har produsentene ansvaret for. To merker som vi kjenner godt til; Acorelle og Alphanova tilbyr begge økologisk sertifisert solkrem som opprettholder standarden og er riktig merket i forhold til deklarert SPF. Her kan du være trygg på å få tilstrekkelig beskyttelse OG kun gode, naturlige ingredienser som dessuten er fri for dyretesting.

Her finner du Acorelle og Alphanova sine økologisk sertifiserte solkremer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Er økologisk solkrem like trygg som apotekets?

  1. […] Svar: Økologisk solkrem skal på samme linje som apotekenes solkremer og butikkenes solkremer overholde standarden til regelverket i Norge. Det har produsentene ansvaret for. To merker som vi kjenner godt til; Acorelle og Alphanova tilbyr begge økologisk sertifisert solkrem som opprettholder standarden og er riktig merket i forhold til deklarert SPF. Her Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.