BOHO, Green Spirit, Nyhet, Økologisk, Produktomtaler, Produkttips, Shopping, Skjønnhet

Nyheter som kommer fra BOHO

BOHO er et fransk, ungt og trendy merke som tilbyr økologisk sminke med et bredt spekter av farger. Kvaliteten er god og prisene lave – ikke rart det har blitt en suksess! Nå tar vi inn noen spennende nyheter fra dette merket og vi tenkte du skulle få en liten sniktitt her i bloggen.

BOHO Green Liner

Økologisk flytende eyeliner som kommer i sort og brun. Denne har vi venter på lenge siden produsent var utsolgt ved sist innkjøp. Vi gleder oss til å kunne få denne tilgjengelig.

BOHO Green Liner

 

BOHO Nail Polish

7 FREE formel som betyr at de er uten toluen, formaldehyde, formaldehyd-harpiks, dibutylftalat, parabener, xylene og kamfer som er vanlige ingredienser i neglelakk. Neglelakk kan aldri bli økologisk hvis de skal skal sitte som en vanlig neglelakk, så her er et alternativ uten de verste giftstoffene.

Neglelakkene er veganske og inneholder 86% naturlige ingredienser av bl.a bomull, tre, potet, mais, hvete og kassava. De er formulert med Silica som naturlig herder, UV-filter som beskytter neglene mot gulning og er helt uten ingredienser av animalsk opprinnelse. Rask tørking og langvarig resultat.

Det kommer mange fine farger samt base og top coat.

BOHO Nail Polish

BOHO Perfume

Til sist, men ikke mist så kommer tre aldeles nydelige parfymer fra BOHO i elegante og minimalistiske 50ml flasker med trekork. Velg mellom den krydrede CORSICA, den friske, lette ILES EOLIENNES eller den søte, blomstrede GOA. Vår favoritt fant vi raskt!

parfymer

 

Produktene lander hos Green Spirit om ca 2 uker – følg med!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Nyheter som kommer fra BOHO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.