Acorelle, Fotpleie, Gravid, Green Spirit, Hjemmespa, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Sommer

Slik gjør du føttene sommerklare

Etter en lang vinter med føttene innpakket i tykke sokker og vintersko er det igjen på tide å gjøre føttene klare for lysere tider. Det er lett å glemme å gi føttene pleie i den kalde årstiden og det er derfor ekstra godt å ta et skikkelig skippertak nå som våren er her. Fyll opp et kar med passe varmt vann og tilsett noen dråper økologisk olje. La føttene hvile i 15 til 20 minutter oppi badet til huden har myknet opp.

Bruk så en fotfil til å skrubbe bort gammel og død hud under føttene. Jobb spesielt med de mest utsatte områdene som hel og under fremre del av foten. Klipp og fil neglene, men pass på så du ikke klipper de for korte. Skyll føttene på nytt og frotter med et mykt håndkle. Masser til slutt inn føttene med en oppfriskende fotgel eller krem.

Økologiske produkttips:

oljeblandinger

Eteriske oljeblandinger med energigivende, balanserende eller beroligende effekt fra Acorelle er ideelle i fotbadet. Bruk kun et par dråper av en av disse sammensetningene sammen med en baseolje, være seg en babyolje av god kvalitet eller økologisk olivenolje.

De konsentrerte aromaterapeutiske oljeblandingene virker inn på sinnet og består av 100% rene, naturlige og økologiske eteriske oljer.

Hva med å booste energien og kvikke opp føttene etter vinterdvalen? Gå da for Acorelle Synergi of Essential Oils Dynamizing. Denne eteriske oljeblandingen med energigivende egenskaper har essensielle oljer av sørafrikansk grønn mynte, australsk eucalyptus radiata, siciliansk sitron, meksikansk lime, fransk douglasgran og kanadisk svartgran. Oljeblandingen er 100% økologisk og virker stimulerende for kropp og sinn. Frisk og oppkvikkende, gjenoppretter den vitaliteten.

Acorelles oljeblandinger får du kjøpt hos Green Spirit til kun kr 149 per stk.

For ekstra fukt og oppfriskende pleie etter fotbadet anbefaler vi den økologiske fotgelen fra tomtommama. Av navnet kan du se at dette produktet er laget med spesiell omtanke til gravide og nybakte mammaer, som naturlig nok har noen ekstra kilo å bære på. Dette produktet kvikker opp tunge og slitne føtter og bein uansett om du bærer på en baby eller ikke.

Det som er ekstra behagelig med dette produktet er at gelen trekker inn i huden og etterlater en glatt finish uten at huden føles fet. Med peppermynteolje økes sirkulasjonen i beina samtidig som man selv føler seg oppkvikket. tomtomMAMA Fot & Beingel får du også hos Green Spirit, til 259 kr. Et must i sommervarmen!

Ha en strålende dag!

4 thoughts on “Slik gjør du føttene sommerklare

  1. […] Etter en lang vinter med føttene innpakket i tykke sokker og vintersko er det igjen på tide å gjøre føttene klare for lysere tider. Det er lett å glemme å gi føttene pleie i den kalde årstiden og det er derfor ekstra godt å ta et skikkelig skippertak nå som våren er her. Fyll opp et kar med passe varmt vann og tilsett noen dråper økologisk olje. La føttene hvile i 15 til 20 minutter Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.