Acorelle, Fotpleie, Gravid, Green Spirit, Hjemmespa, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Sommer

Slik gjør du føttene sommerklare

Etter en lang vinter med føttene innpakket i tykke sokker og vintersko er det igjen på tide å gjøre føttene klare for lysere tider. Det er lett å glemme å gi føttene pleie i den kalde årstiden og det er derfor ekstra godt å ta et skikkelig skippertak nå som våren er her. Fyll opp et kar med passe varmt vann og tilsett noen dråper økologisk olje. La føttene hvile i 15 til 20 minutter oppi badet til huden har myknet opp.

Bruk så en fotfil til å skrubbe bort gammel og død hud under føttene. Jobb spesielt med de mest utsatte områdene som hel og under fremre del av foten. Klipp og fil neglene, men pass på så du ikke klipper de for korte. Skyll føttene på nytt og frotter med et mykt håndkle. Masser til slutt inn føttene med en oppfriskende fotkrem.

Økologiske produkttips:

Evolve super Berry Body Oil lukter ikke bare himmelsk av røde bær, denne oljen er fullpakket av gode råvarer slik som nypeolje, bringebærolje og granateplefrøolje. Den er god både i fotbadet og til fotmassasje.

Ser du etter en god økologisk fotkrem har Evolve mange gode kremer å velge blant. Pomegrante and Goji Aromatic Lotion, African Orange Aromatic Lotion og Citris Blend Aromatic Lotion er tre velduftende og mykgjørende kremer som varmt kan anbefales. Se disse og flere til her!

Ha en strålende dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Slik gjør du føttene sommerklare

  1. […] Etter en lang vinter med føttene innpakket i tykke sokker og vintersko er det igjen på tide å gjøre føttene klare for lysere tider. Det er lett å glemme å gi føttene pleie i den kalde årstiden og det er derfor ekstra godt å ta et skikkelig skippertak nå som våren er her. Fyll opp et kar med passe varmt vann og tilsett noen dråper økologisk olje. La føttene hvile i 15 til 20 minutter Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.