Acorelle, Hårfjerning, Hjemmespa, Hudpleie, intim, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet, Sommer, Velvære

Få perfekt barbering med økologiske produkter

Det er sommer, huden skal frem og er det én ting som er sentralt nå – så er det barbering! For å få en myk og behagelig barbering trenger man noe som myker opp hårene og lar høvelen gå lett over huden. De fleste bruker en eller annen form for barberskum eller babyolje til dette. Dessverre er mange av disse produktene fulle av sterke syntetiske stoffer, noe som kan skape irritasjoner i huden og også være skadelig for kroppen. Alt vi påfører huden tas opp i blodomløpet, så det er definitivt viktig å passe på innholdet i det vi bruker på kroppen. Heldigvis finnes det naturlige produkter også for dette formålet, og det får du på GreenSpirit.no!

Til barbering kan du nemlig bruke en mild vaskegel. Velger du en vaskegel for baby som er hypoallergenisk og parfymefri er du garantert en mild og skånsom barbering som forhindrer ubehag.

Med hårfjerning følger ofte også inngrodde hår, betennelser og urenheter. For å forhindre dette, kan du bruke Acorelle Ingrown Hair Treatment. Denne sprayen har en mild eksfolierende virkning og stimulerer cellefornyelsen, fjerner døde hudceller og er fuktighetsgivende. Den renser huden med økologisk honningekstrakt og motvirker hudirritasjon. I tillegg inneholder den økologisk aloe vera som beroliger huden etter hårfjerning. Bruk på områder hvor du ønsker å unngå inngrodde hår.

Siste tips er å bruke en god barberhøvel. Husk å bytte blader regelmessig for optimal barbering.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Få perfekt barbering med økologiske produkter

  1. […] Det er sommer, huden skal frem og er det én ting som er sentralt nå – så er det barbering! For å få en myk og behagelig barbering trenger man noe som myker opp hårene og lar høvelen gå lett over huden. De fleste bruker en eller annen form for barberskum eller babyolje til dette. Dessverre er mange av disse produktene fulle av kjemikalier, noe som kan skape irritasjoner i huden og også være skadelig Les mer […]

  2. […] om vegetar/veganmat, dyrevern, helse og kosthold, og har også skrevet et innlegg om blant annet barbering med økologiske produkter og en oppskrift på hvordan du kan lage din egen kjemikaliefrie universalspray nå i det siste. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.