Hjemmespa, Skjønnhet

Lag din egen leppeskrubb

Sweet-Lips-scrubbing-Tips-7

Hvem vil vel ikke ha myke, gode kysselepper året rundt? Å ha en god leppepomade er viktig, men en gang iblant kan det også være en fordel å skrubbe leppene litt for å få bort døde huceller og glatte ut overflaten. Denne oppskriften er kjempeenkel og gir deg muligheten til å skrubbe leppene myke og gode uten å ty til produkter med masse kjemikalier.

Det eneste du trenger er;

Kokosolje

Honning

Brunt sukker

Bland sammen 1 spiseskje kokosolje, med 1 t-skje honning og 1 spiseskje brunt sukker. Du kan selvfølgelig øke mengden om du vil lage en større porsjon. Rør sammen, og vips – den er klar! Skrubb leppene forsiktig med fingrene – du skal ikke være for hard med de. Avslutt alltid med en god leppepomade – HER finner du et godt utvalg økologisk leppepleie som gir den riktige fuktigheten og forhindrer at leppene tørker ut.

stock-photo-18884924-lipstick-kiss

Neneva

1 thought on “Lag din egen leppeskrubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.