Helse, Kosthold, Mat, Vegansk, Vegetar

Veggisgryta med masse smak i

Denne veggismiddagen er kjempegod og enkel! Jeg syntes det er viktig med innholdsrike måltider, der man får i seg mye forskjellig næring. Her har man masse mat til å bli god og mett av. Anbefaler å prøve denne om du ønsker en smakfull vegetarmiddag! Kan også lages vegansk ved å bruke olje fremfor smør til steking, og bruke veganervennlig pasta.

Du trenger:

  • Fullkornspasta
  • Sjampinjong
  • Tomatbønner
  • Broccoli
  • Tomat
  • Hvitløk
  • Gresskarkjerner

Kutt opp tomat, broccoli, sjampinjong og press hvitløk. Kok pasta og stek sjampinjongen i pepper. Varm opp tomatbønnene i en kasserolle, og tilsett tomat og hvitløk for ekstra smak og fylde. Man trenger kanskje ikke tomat til tomatbønner, men jeg syns det gir enda mer smak. Bland sammen alt i en skål og topp med gresskarkjerner. Kjempegodt og enkelt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.