Helse, Kosthold, Mat, Vegansk, Vegetar

Veggisgryta med masse smak i

IMG_2924

Denne veggismiddagen er kjempegod og enkel! Jeg syntes det er viktig med innholdsrike måltider, der jeg får i meg mye forskjellig næring. Her har man masse mat til å bli god og mett av. Anbefaler å prøve denne om du ønsker en smakfull vegetarmiddag! Kan også lages vegansk ved å bruke olje fremfor smør til steking, og bruke veganervennlig pasta.

Du trenger:

Fullkornspasta

Sjampinjong

Tomatbønner

Avocado

Paprika

Tomat

Hvitløk

Kutt opp tomat, paprika, avocado sjampinjong og press hvitløk. Kok pasta og stek sjampinjongen i pepper. Varm opp tomatbønnene i en kasserolle, og tilsett paprika, tomat og hvitløk for ekstra smak og fylde. Man trenger kanskje ikke tomat til tomatbønner, men jeg syns det gir enda mer smak. Bland sammen alt i en skål, og nyt! Kjempegodt og enkelt.

Neneva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.