Green Spirit, Hva er grønt?, Naturlig

Grønt er skjønt!

Det er tydeligvis ikke bare vi som er fan av fargen grønn. På Dagbladet kan vi lese at også filmressigøren Alfonso har grønn som sin favorittfarge. Han kler vistnok opp skuespillerne i grønne klær. Skuespiller Gwyneth Patrow uttaler i samme artikkel at hun tror fargen beroliger han. Og det stemmer i følge den tradisjonelle fargepsykologien. Wikipedia kan man lese at grønt assosieres med livet, og virker beroligende, friskt og avslappende. Grønt assosieres også med naturlig siden denne fargen er svært vanlig i naturen fordi klorofyllet i plantene er grønt. Av å lese dette blir vi bare mer og mer glad i denne fargen. Grønt er skjønt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Grønt er skjønt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.