Baby og Barn, Babypleie, Gravid, Livsstil, Nybakt mor, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Shopping, tomtomBABY & tomtomMAMA

Ting man trenger til babyen

Klikk.no kan vi lese om tingene du ikke trenger til babyen. Det er listet opp bleiebøtte, badebøtte, bæremeis, badebrett / badestol, gåstol, uro, våtservietter, lekegrind, sovepose, vugge, stelleprodukter i mengder, hoppehuske, tallerken med sugekopp og ammepute. Så hva er det man egentlig trenger? Legg igjen en kommentar på hva du har hatt god nytte av til babyen.

Vi starter med tomtombaby økologiske renseolje som har mange bruksområder. Den kan enkelt og skånsomt benyttes ved rengjøring av babystumpen ved bleieskift. Bruk en fuktet klut, påfør litt olje og tørk bort. Økonomisk, miljøvennlig, babystumpvennlig og til og med praktisk. Fuktede kluter kan man nemlig ha med i en tett boks eller pose på tur. Den samme oljen egner seg også utmerket til babymassasje og man kan til og med bruke noen dråper av denne i badevannet. tomtombaby renseolje er av rene økologiske oljer, helt uten skadelige tilsetningsstoffer og er anbefalt av Grønn Hverdag.

Skriv flere tips om hva man trenger til babyen i kommentarfeltet under.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Ting man trenger til babyen

  1. Bæresjal! Uvuderelig når barnet ikke klarer å sove uten å bli bært. Kanskje mamma trenger litt tid til å gjøre noe i huset? Eller storesøsken som også trenger oppmerksomhet? Jeg kunne ikke klart meg uten bæresjal!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.