Baby og Barn, Babypleie, Helse, Kosmetikk, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Shopping, tomtomBABY & tomtomMAMA, Velvære

Fire trinn til en frisk babystump

Det er utrolig viktig med riktig stell for å forhindre bleieutslett hos den lille. Her er fire trinn til en frisk babystump:

1. Vask
Såpe og våtservietter tørker ofte ut huden og fjerner hudens naturlige og beskyttende fettlag. Bruk helst bare en økologisk babyolje for å tørke stumpen ren. Tørk da med en fuktet og myk klut, gjerne av økologisk bomull. Alternativt kan man bruke en økologisk såpe uten sodium laureth sulfat (SLS) i badevannet. SLS finnes i svært mange såper og virker irriterende på huden og den vesle stumpen. tomtomBABY Vaskegel er et godt alternativ som både er mild, økologisk og anbefalt av Grønn Hverdag.

2. Lufting
Etter vask eller bad, klapp stumpen tørr med et mykt håndkle. La gjerne babyen få litt bleiefri av og til.

3. Smøring
Smør så på en mild og økologisk bleiekrem som gir forebyggende beskyttelse og pleie. tomtomBABY Bleiekrem (Anbefalt av Grønn Hverdag) inneholder blant annet azulen fra kamille som har beroligende effekt på huden i tillegg til zink. Bleiekremen ligger som et beskyttelseslag på babyens stump og forhindrer irritert hud. Huden blir nå mer motstandsdyktig mot fuktighet, sårhet og bleieutslett.

4. Hyppighet
Husk å skifte bleie ofte. Urin og avføring irriterer og gjør huden sår.

Kilder og relaterte artikler:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.