Hagestell, Mat, Økologisk, Urter, Vegetar

Physalisen tar form

Nå begynner physalisen virkelig å ta form. De gule blomstene har blitt til flotte lykter som skal bære fram herlige fruker. Må si disse plantene har vokst over all forventning. De aller fleste av de jeg sådde har blitt til robuste planter med blomster og frukter. Jeg kan vel takke det varme sommerværet og rikelig med vanning for det foreløpige gode resultatet.

Kun ved én anledning hadde et av bladene besøk av en gjeng små og syrlig grønne skapninger. Disse fjernet jeg bare, og siden har jeg ikke sett noe mer til de eller andre uvedkommende gjester. Urtehagen er selvsagt økologisk og ingen sprøytemidler er velkommen her i gården.
Les gjerne de tidligere innleggene om urtehagen her!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.