Grønne og skjønne favoritter, Hudpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Shopping, Velvære

Ukens grønne og skjønne favoritt

Ukens grønne og skjønne favoritt er helt uunnværlig på reise og ellers når man er på farten! For hvordan får man ellers helt rene hender når man brått skal ta seg en matbit, enten det er på restaurant, på stranden, picknic, byturen, på shoppingen, båtturen eller i bilen? Jeg har alltid med meg Organic Moisturizing Hand Sanitizer i vesken slik at jeg kjapt og enkelt kan rense hendene hvor som helst og når som helst.
Dette er det første økologiske håndrensmiddelet i Norge med 100% naturlige ingredienser! Organic Moistuirzing Hand Sanitizer inneholder ikke mineraloljer, syntetisk parfyme eller denaturert sprit. Denne inneholder derimot naturlig alkohol som dreper 99,99 % av bakteriene, Aloe Vera, Jua og Acai (fuktighetsgivende, rensende og oppfriskende), samt Peppermynte, Lavendel og Ylang Ylang for en frisk og herlig duft.
Håndrensen er beroligende og mild på sensitiv hud. Den er dessuten Vegan sertifisert, og økologisk sertifisert av Ecocert. Den er selvsagt ikke testet på dyr, men gledelig testet på mennesker! Hypoallergenisk testet og dermatologisk testet. Kjøp den hos Green Spirit (se under kategorien håndpleie i nettbutikken).
Anbefales for folk i farta!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.