Dyrevelferd, Økologisk, Produktomtaler, Produkttips, Shopping

Miljøvennlig for hunden

Som vi mennesker skal våre firbente venner også få muligheten til å ha en økologisk livsstil. Det har AlphaDog.no sørget for! AlphaDog.no er en nyoppstartet nettbutikk som spesialiserer seg på hundeutsyr med god kvalitet, flott design og en miljøvennlig profil. Tanken bak nettbutikken er å samle flotte hundeprodukter du ikke finner i vanlige dyrebutikker på en norsk side slik at de blir lett tilgjengelige for norske hundeeiere. AlphaDog.no har et stort utvalg av miljøvennlige produkter. Du kan kjøpe miljøvennlige hundesenger fra kr 199 som du fyller med det du har liggende av tekstiler, puter og gammelt tøy. Slik sparer du miljøet og hunden din vil elske sengen sin som lukter gjenkjennelig av deg. I nettbutikken finner du også økologiske og holistiske godbiter av frukt og grønnsaker fra kr 29.

100% gjennvinningsbare matskåler laget av bambus og risskall kr 139. Kan slenges på komposten etter bruk.
 
Håndlagde halsbånd og lenker av 100% økologisk bambus er komfortable for din hund og gode mot miljøet. I tillegg går en andel av kjøpssummen fra disse produktene til å støtte en god sak. Det finnes 6 motiver som har hver sin hjertesak. Halsbånd med Eco Dog-designet på bildet støtter organisajoner som arbeider for å bevare skogene våre. Halsbåndene finnes for både små og store hunder og koster kr 299.

Hundeleker laget av 100% hemp fylt med hypoallergeniske, miljøvennlige fibre laget fra 100% resirkulert plastikk fra kr 59. Leken lager pipelyd når den blir tygget på.

 Noe for deg og din hund?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Miljøvennlig for hunden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.