Arrangement, Green Spirit, Kosmetikk, Økologisk, Velvære

På øko-jakt i Paris

I dag befinner jeg meg på Europas største skjønnhets- og velværemesse, nærmere bestemt i Paris. Dette er et must for alle som jobber med kosmetikk og skjønnhetsprodukter. Det er viktig å holde seg oppdatert om det siste av det siste. ‘Å følge med i tiden’ er jo et begrep innen skjønnhetspleie. Det er spesielt mye som skjer innen økologi – da dette er noe som er på full fremmasj. Jeg har tidligere vært på en rekke slike messer og det er alltid spennende å følge med. Green Spirits økologiske sortiment er jo et resultat av nettopp dette. På slike messer ser man ikke bare produktene og kvaliteten, man møter også menneskene bak produktene. Når man møtes face to face er det mye lettere å kjenne om det som blir fortalt er ekte. For min del er dette avgjørende siden jeg selv har så stor lidenskap for det jeg driver med. Jeg vil tilby de beste produktene – og det krever mye ‘passion’ fra de som produserer og selger til meg også.

Jeg gleder meg til å se hva som er nytt, men også å møte mange av våre eksisterende leverandører. Surya Brasil med sine økologiske produktserier Amazonia Preciosa og Sapen Men, er bl.a til stede.

Når jeg nå er i Paris skal jeg også innom flere spennende økologiske parfymerier og boutiques. Et must er å stikke innom min inspirasjonskilde til hele Green Spirit konseptet. Det var nemlig i en innbydende fransk nisjeforretning mine tanker ble satt i sving og resulterte i hva Green Spirit er i dag. Jeg har også blitt invitert til en spennende konsept-boutique for presentasjon av helt nye produkter, kanskje dette er noe for det norske markedet? Det er mye spennende som skjer i disse dager. Hva synes dere om at jeg tar med meg en flunkende ny økologisk produktserie hjem?

Hva skulle i såfall det ha vært? Kom med deres ønsker folkens!
Grønn & Skjønn hilsen fra Paris
– Ingunn

PS: Det er konkurranse på Facebook-siden vår! Bli med og vinn produkter for 500kr!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “På øko-jakt i Paris

 1. Jeg vet ikke om jeg forsto deg helt riktig, men jeg ramser i alle fall opp hva jeg savner i sortimentet deres i dag 🙂

  – fotkrem
  – håndkrem for veldig tørre hender
  – flere shampo/balsam-produkter av andre merker
  – stylingprodukter
  – flere typer deodoranter
  – sminke
  – sminke"verktøy" (koster, vippetenger, osv.)
  – negllakk

 2. Heisann!

  Takk for fine innspill, det er akkurat hva vi trenger! Vi skal ha to lanseringer denne høsten så følg med! Ann, flere av dine ønsker vi bli oppfylt! 🙂

  Mvh Ingunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.