Acorelle, Hårpleie, Hudpleie, Kosmetikk, Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, tomtomBABY & tomtomMAMA, Velvære

Grønn skjønnhet på budsjett

Ansiktsolje og sminkefjerner
tomtomBABY Babyolje kan også pleie og beskytte normal til tørr hud. Masser noen dråper på ren hud, ideelt når man er utendørs i minusgrader. Babyoljen kan også brukes for å fjerne sminke og mascara. Ha litt olje på en bomullspad og klapp forsiktig til sminken løser seg opp. 40kr for 25 ml.

Øyekrem og leppepleie
tomtomMAMA Brystvortekrem er som tidligere nevnt en multikrem for sarte områder, også området omkring øynene samt leppene. 90kr for 25 ml.

I dusjen
Er du virkelig på budsjett og ønsker en shampo og dusjsåpe i ett bør du går for tomtomBABY Vaskegel. Den er mild og god, utrolig drøy og passer selvsagt også til voksne. 182kr for 200 ml. Ønsker du litt mer avanset hårpleie kan du gjøre særdeles gode kupp på Amazonia Preciosa hvor billigste hårpakke m/ shampo, balsam og hårkur koster kun 195kr!

Makeup
Øko-sminken fra Terre d’Oc har en meget behagelig pris, men det er lett å bli revet med og ville ha alt! Hva er minimum for deg? Foundation, mascara og lipgloss? Du får alt dette til den samlede pris av 577kr.

Deo og dufter
Alle ønsker å dufte deilig! Acorelles rosedeo er velfungerende og mild mot huden. Koster kun 119kr. Ønsker du en aromaterapeutisk behandling i form av lette naturlige dufter, kan du kjøpe et tester-sett med hele seks ulike Acorelle eau de parfum til prisen av 75kr!

Tannpleie
Tennene skal heller ikke utsettes for kunstige stoffer. Gå for bioemsan nå som de er på tilbud til bare 60kr!

Med alt dette får du masser av økologisk skjønnhet til litt over tusen-lappen hos Green Spirit, som dessuten gir gratis frakt på bestillinger over 850 kr. Man trenger faktisk ikke mer produkter enn dette, og er man på budsjett så er dette løsningen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Grønn skjønnhet på budsjett

  1. Mange gode tips her, jeg gleder meg til jeg får mulighet til å bestille litt. I mellomtiden må jeg nok gå enda litt lavere i budsjettet, er jeg redd, og hente ting rett fra matskapet. Olivenolje er super mot vintertørr hud, for eksempel og blandes det med havsalt og kanskje noen dråper med eterisk olje, så blir det fin dusjskrubb også — eller kombinert badesalt og badeolje om man har badekar. Kanskje man også skal lage seg en ansiktsmaske av fersk frukt og med helt naturlige fruktsyrer… Takk for inspirasjonen! 🙂

  2. Hei Jeanette!

    Takk for fine innspill! Ja, man kan komme langt med frukt og olivenolje også! Kaffegrut skal visst også være fint til skrubbing av kroppen.

    Har dere lesere flere tips så kom med det!
    Ha en strålende dag! 🙂

    Ingunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.