Acorelle, Green Spirit, Kosmetikk, Less is More, Økologisk, Produktomtaler, Terre d'Oc, Velvære

Vær med og bestem vårens grønne & skjønne nyheter

Mange av våre flotte produsenter har flere økologiske produkter i sitt sortiment, de vil også lansere helt nye produkter den nærmeste tiden. Hva vil dere at vi skal ta inn på det norske markedet denne våren? Bli med og del dine ønsker ved å rangere fra én og oppover hva du ønsker aller mest!

 

Acorelle

 

På markedet i dag:

Acorelle forsyner oss med de beste økologiske dufter i form av Eau de Parfum og Eau Fraiche. I tillegg tilbyr de via oss de beste øko-deodorantene.

Eventuelle nyheter for det norske markedet:

Hårfjerningsserie med følgende produkter: Økologisk hårfjerningsvoks for ansikt og for kropp, økologisk hårfjerningsgel med patenterte og naturlige råvarer som reduserer hårvekst for ansikt og for kropp, økologiske hårfjerningsstrips (ferdige strips med voks på), økologisk kroppsskrubb til bruk før hårfjerning, økologisk spray som forhindrer inngrodde hår, økologisk kroppsolje for påføring etter hårfjerning for et skinnende resulat. Priser fra rundt 100 kr til 200 kr per produkt.

Less is More

 

På markedet i dag:

I serien Less is More får vi det meste man trenger innen profesjonell økologisk hårpleie og styling.

Eventuelle nyheter for det norske markedet:

– Hårbørster: Profesjonelle naturbørster i miljøvennlige materialer. Finnes i ulike størrelser og formater for forskjellig bruk. Priser fra litt under hundrelappen til rundt 1500 kr for den dyreste som er håndlaget av ibenholt.

 

Terre d’Oc

 

På markedet i dag:

Terre d’Oc forsyner oss med førsteklasses økologisk sminke med alt fra mineral foundation og solpudder til lipglosser, leppestifter, øyenskygger og mascaraer.

Eventuelle nyheter for det norske markedet:

– Anti-aldrings pleieserie med arganolje, for alle hudtyper (med inspirasjon fra marokkanske skjønnhetshemmeligheter): Økologisk hudolje, elexir, dagkrem, nattkrem, black soap, skrubbesåpe, kroppsmelk, bodybutter og massasjeolje. Priser fra ca kr 70,- til 350,-.

– Revitaliserende pleieserie som gir en strålende hudtone, med granateple, for devitalisert hud (med inspirasjon fra indiske skjønnhetshemmeligheter): Økologisk ansiktsskrubb, ansiktskrem, serum, farget dagkrem, sminkefjerner, kroppsmelk, henna glansbehandling og henna shampoo. Priser fra ca kr 70,- til 350,-.

– Parfymefri, beroligende pleieserie med kokos for sensitiv hud (med inspirasjon fra balinesiske skjønnhetshemmeligheter): Økologisk dagkrem, nattkrem, ansiktsskrubb, kroppsmelk, bodybutter, massasjeolje, bodyscrub og hårkur. Priser fra ca kr 70,- til 350,-.

– Pleieserie som beskytter mot forurensning, med salt fra varme kilder, grønn te og ris, for kombinet til normal hud (med inspirasjon fra Japanske skjønnhetshemmeligheter): Økologisk ansiktskrem, farget dagkrem, ansiktsmaske, øye- og leppepleie, sminkefjerner og kroppsmelk. Priser fra ca kr 70,- til 350,-.

– Nærende pleieserie med sheasmør for tørr hud (med inspirasjon fra afrikanske skjønnhetshemmeligheter): Økologisk rent sheasmør, ansiktskrem, ansiktsmaske, elixir, kroppsmelk, håndkrem, massasjeolje og hårkur. Priser fra ca kr 70,- til 350,-.

  

 • Hvilke pleieserier fra Terre d’Oc er mest aktuelle for deg? Ranger produktene du ønsker tilgjengelig her i Norge!

 • Ønsker du alle hårfjerningsproduktene fra Acorelle, eller hvilke ville du ha kjøpt?

 • Hva med profesjonelle naturbørster, er dét noe for deg?

 

Alle produktene er av super kvalitet. Ja, vi har selvsagt testet! Og de er selvfølgelig alle økologiske, dyrevennlige, hudvennlige og har svært gode ingredienser. Produktene oppfyller med andre ord Green Spirits kvalitetsstandard. Nå er det opp til deg om du vil ha noen av disse produktene til Norge!  Bli med og fortell hva du ønsker, helt utforpliktende!

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “Vær med og bestem vårens grønne & skjønne nyheter

 1. Så nydelige disse bildene til seriene fra T’erre doc var!:) Både den med arganolje, den med granateple og den med kokos høres interessant ut for meg. Jeg har helt håpløs hud, selv om jeg har et utrolig strengt kosthold og spiser masse supermat og økologisk mat. Den er både sensitiv, litt fet, litt tørr og får lett utbrudd eller sår hud om jeg ikke tåler noe. Så jeg leter etter en perfekt hudpleieserie som kan hjelpe huden min, disse hørtes i alle fall spennende ut! Prisene ser også fine ut, dere har sååå mange bra produkter i butikken som jeg har lyst å teste, men for min slunkne lommebok så er mye for dyrt til at jeg kan kjøpe det akkurat nå i alle fall. Men kanskje disse produktene er noe for meg:)

  Hårfjerningsprodukter bruker jeg ikke siden jeg har epilator. Børstene ser fine ut, men tror nok ikke jeg hadde kjøpt de. Børster veldig sjelden mitt superglatte hår, det holder å gre gjennom med fingrene.

 2. – Økologisk spray som forhindrer inngrodde hår, og økologisk kroppsolje for påføring etter hårfjerning for et skinnende resulat er produkter som kunne vært aktuelle for meg.

  – Hudpleieserien medgranateple, for devitalisert hud. Og kanskje den med kokos for sensitiv hud!

  – Hårbørster er aktuelt hvis ikke prisen er for høy.

 3. Jeg syns at naturbørstene var mest interessante, ettersom jeg ikke kan bruke vanlige hårbørster uten å få superstatisk og nesten fett hår, Når det er sagt, så blir det jo gjerne sånn at man bare kjøper én børste og så ferdig med det.

  Ellers syns jeg at hårfjerningsgel og pleieserien med salt/grønn te/ris virker interessant.

 4. Jeg synes det var mange spennende produkter her, har lyst til å prøve Nærende pleieserie med sheasmør for tørr hud.

 5. åå jeg ble skikkelig gira når jeg leste dette. Jeg vil ha alt!!! Vokseprodukter som er økologisk har jeg aldri sett noen steder så det har jeg virkelig savnet. Jeg håper virkelig at dere får inn alt sammen..jeg er sånn at jeg må ha alt av produkter og har lagt elsk på deres.

 6. Er jo så mye bra at det er vanskelig å velge.. Men synes det med granateple virker spennende ut 🙂 Og så innser jeg at det er på høy tid å legge inn en bestilling snart 🙂

 7. Jeg er intressert i produkter for sensetiv hud, men bare om det er mulig å kjøpe prøve produkter av de først. Lei av dyre bomkjøp da huden i ansiktet mitt tåler veldig lite.

  Ellers er jeg veldig intressert i naturbørstene, men da helst de billigste. Tror kanskje 300 kroner er maks hva jeg ville betalt for en hårbørste akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.