Baby og Barn, Babypleie, Bli bevisst, Gravid, Green Spirit, Naturlig, Nybakt mor, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, tomtomBABY & tomtomMAMA

tomtomBABY – økologisk for de minste!

Det er her det starter for de fleste. Man blir gravid, skal få baby, og man vil gjøre alt for at det lille nurket skal få den beste starten. Og i denne jakten, på det aller beste, finner mange ut at det rene og naturlige er det beste. Man vi unngå tilsetningsstoffer som kan gi allergier, som kan påvirke hormonballansen. Og man ønsker å velge produkter som er miljøvennlige slik at den lille kan vokse opp på en jordklode som har det bra. Så her starter ofte prosessen med det å gå over til en økologisk livsstil.

Det er mye man skal ta stilling til, og her i bloggen forsøker vi å belyse alle disse temaene. Her i dette innlegget vil vi tipse om økologiske og milde stelleprodukter for de aller minste.

tomtomBABY er en serie økologiske pleieprodukter som er milde og drøye i bruk. De var med i Grønn Hverdag sin store test av pleieprodukter og fikk toppscore på alle produktene. Babyserien består av kun fire produkter, noe som gjør det ekstra praktisk for mammaen og pappaen. For man trenger ikke massevis av produtker til små barn:

  • tomtomBABY Babyolje er en universalolje som kan brukes i badevannet, til babymassasje og til å skånsomt rense bleieområdet ved bleieskift. Den består av økologisk mandelolje, jojobaolje, soyaolje, E-vitamin og ekte vaniljeekstrakt. Den har dermed en ren duft med et hint av vanilje.
  • tomtomBABY Lotion en universalkrem til både ansikt og kropp som beskytter, pleier og sørger for at fuktighetsballansen i huden er opprettholdt. Den består av ekte vaniljeekstrakt, mandelolje, sheasmør og E-vitamin. Dufter rent av vanilje.
  • tomtomBABY Vaskegel er også et mulitprodukt som kan brukes som sjampo, kroppssåpe og badesåpe. Den er utrolig mild og renser og beskytter huden. Hårvasken går veldig fint uten svie i øynene og håret blir lett å gre. Vaskegelen består av ekte vaniljeekstrakt og olivenoljebaserte fuktighetsgivere. Og her helt uten det sterke skummestoffet SLS.
  • tomtomBABY Bleiekrem er en beskyttende og beroligende salve som forhindrer våt og irritert hud. Den bygger opp hudens motstandsdyktighet mot fuktighet, sårhet og bleieutslett. Inneholder bl.a azulen (virkestoff i kamille), zink, jojobaolje, mandelolje, sheasmør og bivoks. 

Les mer om produktene ved å klikke på linkene.

tomtomBABY produktene er supre som barselgaver og fås i nydelige gavesett i håndmalte små kofferter. Les gjerne disse sakene:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.