Hudpleie, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc, Velvære

Snikgløtt #3 – Terre d’Oc Økologisk Hudpleie

I en serie “snikgløtt” innlegg her i bloggen vil vi presentere flere av vårens produktnyheter hos Green Spirit! Produktene vil bli tilgjengelig hos Green Spirit i løpet av våren.

Her skal vi ta for oss to produkter som har hentet sin inspirasjon fra japanske kvinners skjønnhetshemmeligheter. Grønn te og ris fra fair trade samt hot spring flower (saltkrystall) er sentrale ingredienser i disse enestående pleieproduktene.

Skjønnhetshemmelighetene til japanske kvinner er basert på varsom pleie og raffinerte og delikate skjønnhetsritualer med grasiøse og feminine bevegelser. Skjønnhetsritualene er er en kunst fra soloppgangens land, og er basert på tre seremonier som er praktisert i Japansk tradisjon. Vann fra naturlige varme kilder, et magisk og hellig element, blir betraktet som en eksepsjonell skjønnhets- og helsepleie.

Hot spring flower (saltkrystaller) kalt Yunohana er produsert i Beppu på øya Kyushu sørøst i Japan. De er dyrket i hytter etter en 300 år gammel tradisjon. Hyttene er designet for å opprettholde den rette temperaturen og fuktigheten for den 40 dager lange krystalliseringsprosessen. Når saltkrystallene er modne høstes de for hånd. Da er de konsentrert med sporstoffer og mineraler (jern, magnesium, sink, germanium, kalium, kalsium, sulfater, fosfater etc.). Så snart de dyppes i vann, «gjenopplives» og destilleres alle rikdommene slik at de kan stimulere og beskytte hudceller.

Produktene har fokus på ren økologisk kvalitet, Fair Trade råvarer og et unikt og innovativt design. Vi har stor glede av å presentere:

Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-pollution Natural Foundation

 

Denne perleaktige, rosa-beige og fløyelsmyke flytende foundationen smelter med huden og lager en jevn og naturlig hudtone ved å dekke ujevnheter. Beriket med wakame tangekstrakt som beskytter huden mot forurensning. Takket være mineralpigmentene er denne foundationen passende for de fleste hudtoner.Skjønnhetstips: Etter påføring av fuktighetskrem, påfør noen dråper på kinnene, pannen og haken og deretter smør foundationen forsiktig over hele ansiktet, fra midten og utover.

 • Dokumentert anti-forurensning effekt
 • Dermatologisk testet
 • Blokkerer ikke porene
 • For normal hud
 • 100% naturlige duftstoffer av plommeblomstekstrakt
 • Økologisk sertifisert av Ecocert
 • 99% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse
 • 20% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk
 • Innhold: 30ml
 • Pris: kr 249,-

Mange er stort sett skeptisk til økologiske flytende foundationer, men denne motbeviser alle myter. Denne foundationen gjør akkurat det den skal, uten å blokkere porene. En herlig konsistens, en nydelig følelse og en vidunderlig duft.

Terre d’Oc Hot Spring Flower Milky Perfume Cloud – Plum Tree Blossom

 

I Japan er skjønnhet en kunst som alltid har vært styrt av perfeksjon og foredling av geishaer. Et melkeaktig parfymeslør som smelter på huden, med all eleganse til en sakte raslende kimono, delikate noter av plommetreblomster som omhyller kroppen med en utrolig mildhet. En ny subtil og sensuell skjønnhetsgest.
Skjønnhetstips: Spray og masser forsiktig over hele kroppen. Noen få dråper sprayet i håret vil delikat parfymere det. Oppbevares utilgjengelig for barn.

 • Dermatologisk testet
 • For normal hud
 • 100% naturlige duftstoffer av plommeblomstekstrakt
 • Økologisk sertifisert av Ecocert
 • 99% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse
 • 67% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk
 • Innhold: 100ml
 • Pris: kr 300,-

Dette produktet er som en blanding av parfyme og kroppsmelk; det gir en vidunderlig duft samtidig som det beskytter huden og gir den fuktighet. Den dufter like nydelig som den ser ut og er avhengihetsskapende. Du er herved advart! 🙂

Noe for deg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Snikgløtt #3 – Terre d’Oc Økologisk Hudpleie

 1. Snart, snart… bare vi er klare med alle produkttekstene først! Her jobbes det på spreng, men det nærmer seg nå 🙂
  Ellers kan det nevnes at produktene står klare i hyllene og bare venter på å komme ut til dere! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.