Grønne godbiter, Mat, Oppskrifter, Økologisk, Vegetar

Gresk yoghurtdrøm

Dette er en gresk frokostvariant som også egner seg ypperlig til dessert!

 

Den består rett og slett av gresk yoghurt, valnøtter og flytende honning, noe som smaker aldeles nydelig sammen. Bare sørg for å finne riktig yoghurt i butikken, den som er tykk! Lindahls produserer gresk og tyrkisk yogurt som begge egner seg til dette. De kommer i spann og finnes bl.a på Meny og Rema 1000. Når det kommer til honningen så er det flere varianter å velge blant. Velg en flytene variant, og aller helst en «fair» økologisk!

Nyt!

 

Har du prøvd dette før?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Gresk yoghurtdrøm

  1. Korleis smakar tyrkisk yoghurt? Går det an å lage dette med vanleg yoghurt også? Er ikkje så glad i naturell typar 😛

    1. Tyrkisk yoghurt smaker nesten som vanlig naturell, men er tykkere i konsistensen. Husk at når du tilsetter honning som er søtt, da blir det en helt annen smaksopplevelse. Tror neppe vanlig yoghurt som allerede er søtet vil smake noe særlig godt i denne kombinasjonen, er redd det blir veldig søtt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.