Kosmetikk, Økologisk, Skjønnhet, Spørsmål/Svar

Hvordan oppdaget du kosmetikkens økologiske side?

I dag har vi lyst til å lære å kjenne deg som leser bloggen vår! Vi vil høre din historie om hvordan du oppdaget naturlig og økologisk kosmetikk. Når ble du bevisst på kosmetikkens bakside, og når oppdaget du den grønne og skjønne siden? Hva fikk deg til å bli bevisst? Er du helgrønn, lysegrønn eller har du kanskje alltid vært grønn? Vi vil uansett høre din historie!

Del historien din i kommentarfeltet – enten den er kort eller lang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Hvordan oppdaget du kosmetikkens økologiske side?

 1. Godt spørsmål, måtte tenke litt på dette, men tror det begynte med dyrevern, på leting etter dyrevennlige produkter og levesett kom miljø og etiske hensyn som en naturlig del av det hele. Og når en har begynt å lese om disse temaene, finner en fort ut at dette er lurt på mange måter, både for meg selv og andre nå og etter min tid.

  Har vel alltid vært litt grønn, da mine foreldre er litt grønn, men er selv ganske mørkegrønn nå:)

  Ha ei fin veke. -Black Orchid-

 2. Jeg fikk se skjønnheten i naturlig og økologiske produkter etter å ble lært opp på en folkehøgskole jeg gikk på. Etter hvert lærte jeg mer gjennom bloggen blogg.no/malindus. Etter å ha prøvd det ble jeg mer bevist på alle produkter jeg kjøp…er og bruker. Det er jo så mye herligere enn alle andre produkter. Jeg prøver å bli hel grønn men det er ikke så veldig lett når det kommer til mat. Men klær og kosmetikk prøver jeg å bare kjøpe økologisk.

 3. Tusen takk for at dere deler deres historier med oss og leserne! Det er plass til flere historier her, så du som leser dette – fortell oss om ditt ståsted i forhold til økologisk kosmetikk! 🙂

 4. Faktisk så har jeg vært litt grønn så lenge jeg kan huske, når jeg tenker meg om. Det startet da jeg begynte i 1.klasse på barneskolen og når vi gikk på turer å noen kastet/elta søpla si ute så ba jeg dem om å plukke det opp å ta det med seg hjem.
  Det har bare utviklet seg mer og mer iløpet av årene ettersom jeg har fått mer forståelse for hvilke skader forskjellige stoffer og slikt kan påføre vår vakre natur. Ikke minst så har jeg alltid hatt en stor tanke på dyrene, de som faktisk ikke kan noe for alt det vi mennesker gjør mot naturen..

 5. Hiver meg på og her er min historie.Det begynte med blekkulf og har blitt besatt. Eier ikke noe som ikke er økologisk eller skadelig for kroppen.Begynte litt smått for seks år siden å lete etter deodoranter og vaskemidler til huset som ikke luktet vondt så utviklet deg seg til ikke dyretestede produkter og dermed fant jeg økologiske produkter i samme produkt.Jeg fikk også litt fnatt av alle ingrediensene og parabenene. Har blitt så miljøvennlig og kommer aldri til å gå tilbake.Liker godt å prøve nye øko produkter og at de er rimlige.Husker ikke hvordan jeg fant grønn og skjønn men jeg er veldig glad jeg gjorde det:) Har dratt den helt ut og blitt vegetarianer pga proteinintoleranse og det er jo toppen av kaken:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.