Kundeomtale: tomtomMAMA Fot & Beingel II

torsdag 28. juli, 2011 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Fotpleie, Kundeomtale, Økologisk, Sommer, tomtomBABY & tomtomMAMA, Velvære

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. august. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Ida:

tomtomMAMA Fot & Beingel

 

En dag bena mine virkelig verket etter noen timer på et kjøpesenter, smurte jeg tomtomMAMA Fot & Beingel på leggene og føttene mine i håp om at det skulle lindre dem litt. Det gjorde det så til de grader – så mye at jeg ble helt overrasket over hvor god effekt det hadde. Bena mine føltes mye «lettere» og de verket ikke lenger. Effekten merker man nærmest med én gang man smører gel’en på bena, og dessuten lukter det fantastisk godt av peppermynte.

Jeg vil tro at tomtomMAMA Fot & Beingel er et absolutt must om du skal på storbyferie i sommer hvor du skal shoppe og sightsee mye, eller om du har en jobb hvor bena dine får kjørt seg (jeg skulle ønske jeg visste om det da jeg jobbet som servitør!).

Les mer om produktet her!

 

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.